Gülşen ve İzzet Yıldızhan Tartışmasına Ünlü Sanatçıdan Yorum Gecikmedi!

Şarkıcı Gülşen'in bir arkadaşının kucağına oturması hakkında "Sanatçı oturduğu yeri bilmeli" diyerek tepkileri üzerine çeken türkücü İzzet Yıldızhan'a ünlü sanatçı Aydilge'den yorum gecikmedi.

Son günlerde her yaptığıyla olay olan ve magazin gündemini belirleyen şarkıcı Gülşen son olarak bir arkadaşının kucağına oturmuş ve tepkileri üzerine çekmişti. Daha önce sahne kıyafetlerine yaptığı yorumla dikkat çeken İzzet Yıldızhan, kucak olayıyla ilgili, "Sanatçı oturduğu yeri bilmeli" diyerek Gülşen'i eleştirmişti.

Aydilge'den İzzet Yıldızhan'a Tepki Gecikmedi

2. Sayfa programına katılan Aydilge, İzzet Yıldızhan'ın Gülşen hakkında yaptığı yorumlara tepki gösterdi. Aydilge, "İzzet de ne konuştuğuna dikkat etmeli!" diyerek son günlerin en hareretli tartışmasında Gülşen'den yana tavır aldı.

 

Gülşen ve İzzet Yıldızhan Tartışmasına Ünlü Sanatçıdan Yorum Gecikmedi! ile ilgili etiketler Gülşen İzzet Yıldızhan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.