Gülşen sahnelere geri mi dönüyor?

30 Nisan'daki bir konserinde “İmam Hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” şeklindeki sözleri nedeniyle tutuklanarak cezaevine gönderilen Gülşen ‘konutu terk etmeme' şeklinde adli kontrol şartıyla tahliye edilmişti. Daha sonra ise 'yurt dışına çıkış yasağı' kaldırılan Gülşen, Barselona'ya oğlunun yanına gitmişti. Gülşen yeniden sahnelere döneceği iddia edildi.

Hakkında açılan dava nedeniyle 50 konserini iptal eden ve yurt dışı yasağı kalkar kalmaz oğlu Azur'un eğitim aldığı İspanya'ya giden Gülşen uzun zamandır konser vermiyor. Sahnelere ne zaman döneceği merak edilen Gülşen'in menajerinden açıklama geldi.


İmam Hatip Liselilere söylediği sözleri nedeniyle 25 Ağustos'ta tutuklanan Gülşen, o tarihten beri konser vermiyordu.

''HENÜZ KONSER ANLAŞMAMIZ YOK''


Davası devam eden sanatçının yakında Cahide'de sahnelere döneceği, yılbaşında da Mısır'ın başkenti Kahire'de konser vereceği iddia edildi. Gülşen'in menajeri Haluk Şentürk ise, "Henüz bir konser anlaşmamız yok, çok fazla haber çıkıyor ama anlaşma yaptığımız bir yer yok" açıklamasını yaptı.

 

Gülşen sahnelere geri mi dönüyor? ile ilgili etiketler Gülşen Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.