Gülşen sahnede LGBT bayrağı açtı, bazı hayranları konser alanını terk etti

Tercih ettiği cesur sahne kıyafetleri nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Gülşen, önceki akşam Antalya'da sahne aldı. Gülşen, son konserinde LGBTİ bayrağı açarak "Herkesin cinsel kimliği, hayatı kendine ait" ifadelerini kullandı. Bazı hayranları ünlü popçunun bu hareketini alkışlarken bazı hayranları ise rahatsız olarak konseri terk etti.

Sahne kıyafetleriyle gündemden düşmeyen ünlü popçu Gülşen konser maratonuna hız kesmenden devam ediyor. Son olarak önceki akşam Antalya Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu'nda konser veren Gülşen sahnede yaptığıyla hayranlarını ikiye böldü.


''RENKLERİMİZİ GÖSTERMEKTEN KORKMAYALIM''

Gülşen konse sırasında LGBT bayrağı açarak "Bunu bu gece gösterelim burada. Renklerimizi göstermekten korkmayalım arkadaşlar. Herkesin rengi kendine ve renkler çok güzel. Herkesin cinsel kimliği, hayatı kendine ait. Buna bir başkası karar veremez. Hayatımızın sahibi kendimiziz. Biz belirleriz. Ne istiyoruz, ne yapacağız, neyi seviyoruz, ne olmak istiyoruz, hangi renkteyiz? Buna bir başkası karar veremez." ifadelerini kullandı.

Gülşen sahnede LGBT bayrağı açtı, bazı hayranları konser alanını terk etti - Resim : 2


Gülşen'in bu hareketi konserini dinlemeye gelen bazı hayranları tarafından alkışlanırken, bu durumdan rahatsız olan bazı hayranları ise konser alanını terk etti.

 

 

Gülşen sahnede LGBT bayrağı açtı, bazı hayranları konser alanını terk etti ile ilgili etiketler Gülşen Konser LGBT bayrağı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.