Gülşen paylaşımıyla sosyal medyayı salladı!

Gülşen'in dudaklarındaki değişim takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Ünlü şarkıcı Gülşen'in Instagram'ın hikaye kısmında paylaştığı gönderi akıllara soru işareti düşürdü.

Gülşen'in dudaklarındaki değişim takipçilerinin gözünden kaçmadı. Bir çok sosyal medya kullanıcısı ünlü şarkıcının dolgu yaptırdığını öne sürdü.

1722612_940x531

5a13cc957af5071c106bd1fc

Demet Akalın, eşi Okan Kurt ve kızı Hira ile gittiği İtalya Milano’dan eli boş dönmedi. Yakın arkadaşı popçu Gülşen’e 61 bin TL’ye Hermes Birkin çanta aldı. Akalın, Gülşen’e 41’inci yaş gününde de 100 bin TL değerinde Gucci saat hediye etmişti.

screenshot_20171107-130059_resized-1

GÜLŞEN'İN ELLERİ OLAY OLDU

Popçu Gülşen, ay başında yeni aldığı yüzüklerini Instagram'da paylaşıp şov yapmıştı.

Takvim'de yer alan habere göre sosyal medyada pahalı yüzükleriyle daha önce de havasını atan ünlü şarkıcının parmağındaki yeni dövmesi ise dikkat çekmişti.

8

NEYİ İFADE EDİYOR?

Gülşen'in sol elinin yüzük parmağındaki 3 adet çizgi şeklindeki dövmesini görenler "Biri kendisini, diğeri eşi Ozan Çolakoğlu'nu, öteki de minik oğlu Azur Benan'ı temsil ediyor. Yani önemli olan para değil, sevgi" diye yorum yaptı.

Gülşen paylaşımıyla sosyal medyayı salladı! ile ilgili etiketler Gülşen Dövme Demet Akalın Instagram Gucci yüzük dudak dolgusu hermes
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.