Gülşen oğlunun doğum günü için kesenin ağzını açtı!

Güzel şarkıcı Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu, oğulları Azur Benan için doğum günü partisi organize etti. Ünlü çift, 2 yaşına basan çocukları için 15 bin lira harcadı.

Ünlü şarkıcı Gülşen ve müzisyen Ozan Çolakoğlu, 2 yaşına giren oğulları Azur Benan için özel bir doğum günü organizasyonu düzenlediler. Arnavutköy'de bir mekanda gerçekleştirilen doğum günü partisi için 15 bin lira harcama yaptılar.

SPONSOR TEKLİFLERİNİ REDDETTİ

Oğlunun doğum günü partisi için gelen sponsor tekliflerini reddeden Gülşen, oğlunun doğum günü partisi için kesenin ağzını açtı. Azur Benan'ın 2. yaş günü için 2 bin liralık özel bir pasta yapıldı. Ünlü şarkıcı iddialara göre toplamda 15 bin lira harcadı.

Gülşen oğlunun doğum günü için kesenin ağzını açtı!

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Gülşen'in oğlu için düzenlediği doğum günü partisinden sosyal medyada paylaşımlar yaptı. Gülşen, "İyi ki doğdun oğlum" ve "2 olduk efendim" mesajı ile mutlu gününü takipçileri ile paylaştı.

Gülşen oğlunun doğum günü için kesenin ağzını açtı! - Resim : 2

 

Gülşen oğlunun doğum günü için kesenin ağzını açtı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.