Gülşen, New York Times Square'de Spotify'ın dev reklam panosuda yer aldı

Ünlü popçu Gülşen'in fotoğrafı Spotify'ın New York Times Meydanı’ndaki dev dijital reklam panosunda yer aldı. Gülşen mutluluğunu sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

Spotify’ın müzik sektöründe kadın eşitliğini güçlendirmek üzere kurduğu global müzik programı olan EQUAL’ın listesinde bu kez de şarkıcı Gülşen yer aldı.


Spotify'ın müzik sektöründe kadın eşitliğini güçlendirmek üzere hayata geçirdiği EQUAL Müzik Programı tüm dünyada yankı uyandırmaya devam ediyor. Türkiye'den pek çok kadın sanatçı EQUAL Global çalma listelerinde şarkılarıyla yer alırken, EQUAL Türkiye çalma listesi de her ay farklı kadın sanatçıların şarkılarını müzikseverlerle buluşturuyor.

Gülşen, New York Times Square'de Spotify'ın dev reklam panosuda yer aldı

Son olarak şarkıcı Gülşen, New York Times Square'de Spotify'ın dev reklam panolarını süsledi. Gülşen, reklam alanında yer alan fotoğrafını Instagram hesabından ''Merhaba ben Gülşen. Şu an Times Square’deyim.'' notuyla yayınladı.

 Gülşen, New York Times Square'de Spotify'ın dev reklam panosuda yer aldı

Nisan 2021'de hayata geçen Spotify EQUAL Müzik Programı'na bugüne kadar birçok Türk isim yer aldı: Ziynet Sali, Melike Şahin, Kalben, Hadise, Sibel Can, Göksel, Nova Norda, Gülçin Ergül, Ajda Pekkan.

 

Gülşen, New York Times Square'de Spotify'ın dev reklam panosuda yer aldı ile ilgili etiketler Gülşen EQUAL Müzik Programı Spotify New York Times Meydanı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.