Gülşen hakkında çıkan 'Londra'ya taşınıyor' iddiasına cevap verdi

Pandemi sonrası sahnelere geri dönen ve hız kesmeden devam ettiği konserlerinde giydikleriyle magazin gündeminden düşmeyen bir çocuk annesi ünlü şarkıcı Gülşen ve aranjör eşi Ozan Çolakoğlu ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Çiftin her şeyini sattığı ve Londra'ya yerleşeceği konuşuluyordu. Ünlü popçu haklarında çıkan bu iddialara yanıt verdi.

2016'da kendisinden 4 yaş büyük eşi aranjör Ozan Çolakoğlu ile evlenen ve 2017 yılında ise oğlu Azur'u dünyaya getiren 45 yaşındaki pop şarkıcısı Gülşen'in ailesiyle birlikte İstanbul'dan Londra'ya taşınaracak yaşamına orada devam edeceği konuşuluyordu. Gülşen'in 5 yıldır evli olduğu Ozan Çolakoğlu'nun İstanbul’da bulunan stüdyosunda yer alan bütün ekipmanlarını sattığı iddiasının da ortaya atılmasının ardından şarkıcı Gülşen sessizliğini bozdu.


İDDİALARI KESİN BİR DİLLE YALANLADI


Gülşen, eşi Ozan Çolakoğlu'nun İstanbul'daki stüdyosunda bulunan ekipmanlarını sattığı ve tamamen Londra'ya yerleşeceği yönündeki haberlere yanıt verdi. İddiaları kesin bir dille yalanlayan ünlü şarkıcıdan merak edilen açıklama geldi. 

Gülşen hakkında çıkan 'Londra'ya taşınıyor' iddiasına cevap verdi

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Popçu Gülşen, önceki gün Bebek'te aracıyla seyir halindeyken görüntülendi. Keyifli halleriyle dikkat çeken Gülşen, sıkışan trafikte durmak zorunda kalınca muhabirlere, "Size biraz spor yaptırayım..." diyerek, gülümsedi.

'ÖYLE BİR ŞEY YOK'

Gazetecilerle sohbet eden ünlü şarkıcı, muhabirlerin, "Eşiniz Ozan Çolakoğlu'nun İstanbul'daki stüdyosunda bulunan ekipmanlarını sattığı ve tamamen Londra'ya yerleşeceği yönünde haberler çıktı. Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna yanıt verdi. O iddiaları yalanlayan Gülşen, "Öyle bir şey yok." dedi.

 

Gülşen hakkında çıkan 'Londra'ya taşınıyor' iddiasına cevap verdi ile ilgili etiketler Gülşen Ozan Çolakoğlu Londra
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.