Gülşen günler sonra ortaya çıktı... Levent Polis Merkezi'nde imza verdi

30 Nisan 2022'de verdiği bir konseri sırasında İmam Hatip Liselilere yönelik sarf ettiği sözleri nedeniyle konutu terk etmemek şartıyla tahliyesine karar verilen Gülşen Çolakoğlu günler sonra ortaya çıktı. Levent Polis Merkezi'nde imza vermek için gelen Gülşen objektiflere yansıdı.

Şarkıcı Gülşen, konserinde imam hatip liselilere yönelik sözlerinden dolayı önce tutuklandı ve dört gün sonra ise serbest bırakıldı. Yurt dışına çıkış yasağı ve en yakın karakola imza verme şartı getirilen şarkıcı Gülşen, sabah saat 08.30’da Levent Polis Merkezi'ne geldi. Gülşen, karakoldaki elektronik bölmeye parmak bastıktan sonra polis merkezinden ayrıldı.

Gülşen



NE OLMUŞTU?

İstanbul Ataşehir'de 30 Nisan'da verdiği konserinde imam hatip liselilere yönelik “İmam Hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” şeklindeki sözlerinden dolayı şarkıcı Gülşen 25 Ağustos'ta tutuklandı. Gülşen, dört gün sonra Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nden 'konutu terk etmeme' şartıyla tahliye edildi. ‘Konutu terk etmeme’ şeklinde adli kontrol şartıyla tahliye olan Gülşen'in ev hapsi kararı ise 12 Eylül'de kaldırıldı.

Gülşen

 

Gülşen günler sonra ortaya çıktı... Levent Polis Merkezi'nde imza verdi ile ilgili etiketler Gülşen Levent Polis Merkezi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.