Gülşen ev hapsini Bodrum'da mı geçiriyor? Nüfus değişikliği iddiasına avukatından açıklama

İstanbul Ataşehir'de 30 Nisan'daki konserinde “İmam Hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” şeklinde ifadeler kullanan Gülşen cezaevine gönderilmiş, ‘konutu terk etmeme’ şeklinde adli kontrol şartıyla tahliye edilmişti. Talat Atilla, ev hapsi kararının çıktığı gün Gülşen'in nüfusunun İstanbul'dan Bodrum'a alındığını iddia etti. Gülşen'in avukatı Emek Emre çıkan iddialara cevap verdi.

Şarkıcı Gülşen Çolakoğlu, İstanbul Ataşehir'de 30 Nisan'daki konserinde “İmam Hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” şeklinde ifadeler kullanmıştı. Gülşen hakkında bu sözlerinden dolayı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı. Gözaltına alınan Gülşen ifadesi alınmak üzere İstanbul Adalet Sarayı'na getirilmişti. Tutuklanarak cezaevine gönderilen Gülşen ardından karara yapılan itiraz dilekçesinin kabul edilmesiyle birlikte ‘konutu terk etmeme’ şeklinde adli kontrol şartıyla tahliye edilmişti.

 TALAT ATİLLA'DAN 'GÜLŞEN NÜFUSUNU DEĞİŞTİRDİ' İDDİASI


Talat Atilla, Gülşen'in ev hapsi cezası olduğu gün nüfusunun İstanbul'dan Bodrum'a alındığı ve bu yüzden de ev hapsini İstanbul'da değil, Bodrum'da geçirdiğini yazdı. Atilla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında “Şarkıcı Gülşen ev hapsi şartı ile tahliye olunca özel uçakla geldiği Bodrum'da ev hapsini geçiriyor. Çünkü… Ev hapsi cezası aldığı gün Gülşen'in nüfusu İstanbul’dan bodruma alındı.” ifadelerini kullandı.

talat atila - gülşen

Talat Atillla'nın bu iddialarına Gülşen'in avukatı Emek Emre bir basın açıklaması yayınlarak cevap verdi. İddiaları yalanlayan Emek, ortaya atılan bu iddiaların sahibi hakkında da yasal yollara başvurulacağını belirtti.

İşte Emek Emre'nin o açıklaması...

Gülşen ev hapsini Bodrum'da mı geçiriyor? Nüfus değişikliği iddiasına avukatından açıklama - Resim : 2

 

 

Gülşen ev hapsini Bodrum'da mı geçiriyor? Nüfus değişikliği iddiasına avukatından açıklama ile ilgili etiketler Gülşen Bodrum Talat Atilla Emek Emre ev hapsi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.