Gülşen Delikanlım dinle! Yıldız Tilbe Yıldızlı Şarkılar albüm!

Yıldız Tilbe'nin şarkılardan hazırlanan yeni proje herkes tarafından merak ediyorlar. Tilbe'nin 39 şarkısını 39 farklı sanatçı seslendiriyor.'Yıldız Tilbe' Yıldızlı Şarkıları' adlı projede Gülşen Tilbe'nin dillere pelesenk olmuş Delikanlım adlı şarkıyı seslendirdi. Herkes Delikanlım şarkısının Gülşen yorumunu merak ediyor. İşte Gülşen Delikanlım dinle! Detaylar haberimizde...

Ünlü popçu Yıldız Tilbe'nin heyecanla beklenen tribute albümü,yayınlandı. 'Yıldız Tilbe' Yıldızlı Şarkıları' projesinde birbirinden ünlü isimler yer aldı. Tilbe'nin 39 şarksını 39 sanatçı seslendirdi. Albümde yer alan isimlerden biri ise Gülşen oldu. Tilbe'nin Delikanlım şarksını seslendiren Gülşen'in yorumu merak ediliyor. İşte Gülşen Delikanlım dinle! Merak edilen detaylar haberimizde...

Gülşen Delikanlım dinle! Yıldız Tilbe Yıldızlı Şarkılar albüm!

ALBÜMDE YER ALAN SANATÇILAR


Aleyna Tilki feat. Emrah Karaduman, Asil Gök, Bahadır Tatlıöz, Berkay, Cem Belevi, Ceylan Ertem, Demet Akalın, Deniz Seki, Derya Uluğ, Ece Seçkin feat. Ozan Doğulu, İrem Derici, İntizar, Koray Avcı, Kutsi, Linet, Mabel Matiz, Merve Özbey, Murat Dalkılıç, Mustafa Ceceli, Niran Ünsal, Edis, Emre Kaya, Elif Kaya, Ferhat Göçer, Gülşen, Hakan Altun, Hande Yener, Işın Karaca, İlyas Yalçıntaş, Oğuzhan Koç, Röya, Selim Çaldıran, Serdar Ortaç, Serkan Kaya, Sibel Can, Simge Sağın, Zara, Zerrin Özer.

 GÜLŞEN
Türk şarkıcı ve şarkı yazarı. Türkiye'de liste başı olan popüler şarkıları sayesinde günümüzde Türk pop müziğinin en tanınan isimlerinden biri hâline geldi.

Çapa'da doğup büyüyen Gülşen, Şehremini Lisesi'ni bitirdi. Liseden sonra İstanbul Teknik Üniversitesi'nde konservatuvara girse de aynı sırada barlarda da çalıştığı için eğitimini yarıda bıraktı. 1995'te sahne aldığı bir barda keşfedilerek albüm teklifi aldı ve Raks Müzik ile albüm anlaşması imzaladı.

1996'da ilk albümü Be Adam ile çıkış yaparak adından söz ettirse de evliliğine odaklanması sonucunda birkaç yıl müzikal kariyerini geri plana attı. 2004'te dördüncü albümü Of... Of... ile daha büyük bir çıkış yaptı ve aynı adlı hit şarkıyla hem Altın Kelebek hem de Kral TV Video Müzik Ödülü kazandı. MÜ-YAP sertifikalı Yurtta Aşk Cihanda Aşk (2006) albümünden sonra satış başarılarını sürdürerek Beni Durdursan mı? (2013) albümüyle Türkiye'de yılın en çok satanı oldu, bunu yılın en çok satan ikinci albümü olan Bangır Bangır (2015) takip etti. "Yurtta Aşk Cihanda Aşk", "Bi' An Gel", "Yeni Biri", "Sözde Ayrılık", "Yatcaz Kalkcaz Ordayım", "Kardan Adam", "İltimas" ve "Bangır Bangır" şarkılarıyla Türkiye Resmî Listesi'nde haftalarca bir numarada kaldı.

Şarkıcılığının yanı sıra müzik eleştirmenlerinden olumlu geri dönüşler alan şarkı yazarı kimliğiyle de öne çıkan Gülşen, özellikle kariyerinin erken döneminden sonra kendi yazdığı şarkıları seslendirmeye başladı ve meslektaşları için liste başarıları yakalayan birçok hit şarkı hazırladı. 2015'te YouTube'da en çok izlenen Türk şarkıcı olurken sonraki yıl tek bir video klibi iki yüz milyonun üzerinde izlenen ilk Türk şarkıcı olma unvanına erişti. Bugüne kadar altı Altın Kelebek ve dokuz Kral Türkiye Müzik Ödülü dahil olmak üzere onlarca ödül kazandı.

Şarkıcının sekizinci stüdyo albümü Beni Durdursan mı?, DMC etiketiyle Şubat 2013'te piyasaya sürüldü ve D&R'ın Çok Satanlar listesine bir numaradan girerek haftalarca zirvede kaldı.Yıl sonuna kadar 100 bin fiziki kopya satarak Türkiye'de yılın en çok satan albümü oldu ve bu sayede yapımcı şirket DMC tarafından altın sertifika ile ödüllendirildi. Müzik eleştirmenlerinin bazıları çalışmayı kalıcı bulmayarak olumsuz bir eleştiri sunarken bazıları söz içeriğinden ve bestelerden övgüyle bahsetti.Hem çıkış şarkıcı "Yatcaz Kalkcaz Ordayım" hem ikinci klip şarkısı "Kardan Adam", Türkiye Resmî Listesi'nde aralıksız yedi hafta bir numaradan inmedi ve ilki ülkenin 2013'te Google'da en çok arattığı şarkı olarak kayıtlara geçti. Üçüncü klip "Irgalamaz Beni" ise üç numaradan yukarı çıkamadı ve klibindeki görüntüler Miley Cyrus'ın "Wrecking Ball" klibindeki görüntülerle benzer bulunarak karşılaştırıldı.Şarkıcı albümün tanıtımları kapsamında Eylül'de Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahneye çıkarak ilk kez burada konser verdi. 2. Türkiye Müzik Ödülleri'nde beş ödül birden kazanarak törenin en çok ödül alan ismi oldu; albüme Yılın Albümü ve çıkış şarkısına Yılın Şarkısı ödülleri verilirken şarkıcıya ise En İyi Kadın Sanatçı, Yılın En İyi Şarkısı Söz Yazarı ve Yılın En İyi Şarkısı Bestecisi ödülleri takdim edildi."Yatcaz Kalkcaz Ordayım"a 41. Altın Kelebek Ödülleri'nde de aynı dalda ödül verildi.

Nisan 2014'te Murat Boz ile düet yaptığı "İltimas" ile Türkiye'de tekrar bir numara oldu. Daha sonra Ozan Doğulu'nun 130 Bpm Moderato (2014) albümündeki "Namus" şarkısını ve Kayahan En İyileri No.1 (2015) albümündeki "Emrin Olur" şarkısını seslendirerek müzikal çalışmalarına devam etti.Mayıs 2015'te dokuzuncu stüdyo albümü Bangır Bangır'ı yayımlayarak D&R'ın Çok Satanlar listesine bir numaradan girdi ve yıl sonuna kadar 100 bin kopya satarak yılın en çok satan ikinci sanatçısı unvanına erişti.DMC'den altın sertifika alan albümün aynı adlı çıkış şarkısı, Türkiye'de 13 hafta bir numarada kaldı ve yıl boyunca Google'da en çok aranan şarkı olurken YouTube'da ise en çok izlenen video klip oldu.Ayrıca 42. Altın Kelebek Ödülleri'nden Yılın Klibi ve Yılın Şarkısı ödüllerini kazandı. Türkiye'de üç numaraya kadar yükselen "Dan Dan"ın video klibi ise Gülşen ve RTÜK arasında gerginliğe sebep oldu. Şarkıcının klipteki vücut hareketlerini "telefon ile arkadaşlık hizmeti veren kadınlara" benzeten ve çocuklar için zararlı bulan RTÜK, klibi yayınlayan kanallara uyarı cezası verdi. Bunun üzerine Gülşen, "kadınlık onuruna ağır bir saldırı" diye tanımladığı kararın "şahsına yönelik kabul edilemez derecede çirkin benzetme ve hakaret içerdiğini" söyledi.

Gülşen, son üç albümünün yapımcısı olan aranjör ve besteci Ozan Çolakoğlu ile Haziran 2016'da evlendi.Çiftin ilk çocuğu Azur Benan, Ocak 2017'de Fulya, Şişli'de dünyaya geldi.

Gülşen Delikanlım dinle! Yıldız Tilbe Yıldızlı Şarkılar albüm! - Resim : 2
YILDIZ TİLBE

Orta ikinci sınıfta okuduğu Mustafa Rahmi Balaban Okulu'nda eğitimini bırakmak zorunda kalmış,küçük yaşlardan itibaren şarkı söylemeye başlamıştır.18 yaşından önce evlenmiştir.Evliliğinden "Sezen Burçin" adında bir kız çocuğu dünyaya getirmiştir. Daha sonra 5 yıl evli kaldığı Güngör Karahan'dan ayrılmıştır. Sonraları İzmir'de çeşitli gece kulüplerinde şarkıcılık yapmaya başlamıştır.

Sahneye ilk olarak 1990 yılında Cengiz Özşeker'in patronu olduğu bir kulüpte başlamıştır. 1991 yılının sonlarında Sezen Aksu, Tilbe'nin ismini duyup kendisini dinlemeye gelmiş ve vokalistlik teklif etmiştir. İki sanatçı tanışmış, Tilbe vokalistlik teklifini kabul ederek İstanbul'a gelmiş, Sezen Aksu'nun evine taşınmış, konserlerinde ve albümlerinde vokallik yapmıştır. Sezen Aksu ile yolları ayrıldıktan sonra İstanbul'un gece kulüplerinde şarkı söylemeye başlamıştır. Bu sırada Cem Özer'in "Laf Lafı Açıyor" isimli programında solistlik teklifi almış ve bir süre programın solisti olarak şarkı söylemiştir. Bu programda kazandığı ün[9] ile albüm teklifleri alarak 1994 yılının yazında Delikanlım isimli ilk albümünü yayınlamıştır. Bu yıllarda birçok sanatçıya hit olan şarkılar vermiş, vokaller yapmıştır.

1996 yılında narkotik şube tarafından sanatçının evine yapılan baskında bir miktar esrar bulunmuş ve Tilbe üç gün gözaltında tutulmuş ardından serbest bırakılmıştır. Esrardan kurtulmak için Balıklı Rum Hastanesinde bir süre tedavi görmüştür.Aynı yıl çıkardığı "Aşkperest" albümü beklenen ilgiyi görmemiştir. 90'lı yılların sonlarında İstanbul, Bursa ve Eskişehir'de çeşitli gece kulüplerinde çalışmaya başlamıştır. 2001 yılında çıkardığı "Gülüm" isimli albümü ile yıldızı yeniden parlamaya başlamıştır. Ve 2002 yılında çıkardığı "Haberi Olsun" isimli albümü ilgi toplamıştır. Akabinde 2003 yılında yayınladığı "Yürü Anca Gidersin" isimli albümdeki her şarkı hit olmuştur. Sanat hayatı boyunca birçok ödül alan Tilbe, günümüzde hala en başarılı bestecilerden ve yorumculardan birisi olarak görülmektedir.

 

 

Gülşen Delikanlım dinle! Yıldız Tilbe Yıldızlı Şarkılar albüm! ile ilgili etiketler Gülşen Yıldız Tilbe delikanlım dinle yıldızlı şarkılar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.