Gülşen 46'ncı yaşını sahnede hayranlarıyla birlikte kutladı

29 Mayıs 1976 doğumlu olan ünlü popçu Gülşen yeni yaşını sahnede hayranlarıyla birlikte kutladı. Cumartesi akşamı Cahide Palazzo'da konser veren ve konserine siyah pantolonun üstüne sadece göğüs ucunu kapatan bir büstiyerle çıkan Gülşen sahne kıyafetiyle yine adından söz ettirmeyi başardı. 46'ncı yaşını kutlayan Gülşen, kendisi için sürpriz olarak hazırlanan lolipop temalı pastasının mumlarını sahnede üfledi.

Cesur sahne kostümleriye gündemden düşmeyen Gülşen, 46'ncı yaşını sevenleriyle birlikte sahnede kutladı. Geçtiğimiz Cumartesi akşamı Cahide Palazzo'da konser veren Gülşen konserde giydikleriyle bir kez daha gündem oldu.


LOLİPOP TEMALI PASTA SÜRPRİZİ


Geceye yeni hiti 'Lolipop' ile başlayan Gülşen, şarkı sonunda Cahide Palazzo tarafından kendisi için özel olarak hazırlanan lolipoplarla donatılmış pastanın mumlarını üfleyerek yeni yaşını sahnede kutladı. Sanatçıyı dinlemeye gelen ünlü sunucu-model Çağla Şikel, ablası Berna Şikel'in yeni yaşını annesi Asuman Şikel ve modacı Hakan Akkaya ile birlikte kutladı.

Gülşen 46'ncı yaşını sahnede hayranlarıyla birlikte kutladı

Gülşen 46'ncı yaşını sahnede hayranlarıyla birlikte kutladı - Resim : 2

Gülşen 46'ncı yaşını sahnede hayranlarıyla birlikte kutladı - Resim : 3

Gülşen 46'ncı yaşını sahnede hayranlarıyla birlikte kutladı - Resim : 4

Gülşen 46'ncı yaşını sahnede hayranlarıyla birlikte kutladı - Resim : 5

 

Gülşen 46'ncı yaşını sahnede hayranlarıyla birlikte kutladı ile ilgili etiketler Gülşen Konser Doğum günü Cahide Palazzo
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.