Gülse Birsel'in Yılbaşı Gecesi filmi konusu nedir? Yılbaşı Gecesi oyuncuları kimler?

Gülse Birsel imzalı Yılbaşı Gecesi Filmi fragmanı yayınlandı. 30 Aralık'ta Disney Plus'ta gösterilecek Yılbaşı Gecesi Filmi konusu ve oyuncularıyla da merak uyandırdı. Son olarak Jet Sosyete dizisini yazan Gülse Birsel, Yılbaşı Gecesi filmini hem yazıp hem yönetti. Peki Yılbaşı Gecesi filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

Yılbaşı Gecesi fragmanı yayınlandı. Oyuncu ve senarist Gülse Birsel'in Yılbaşı Gecesi filmi 30 Aralık'ta Disney Plus platfomunda yayınlanacak. Son dönemin en çok izlenen yapımlarını hem yazan hem de oynayan Gülse Birsel yine çok konuşulacak bir projeyle geliyor. 30 Aralık 2022'de dijital platformda ekrana gelecek Yılbaşı Gecesi filmi oyuncuları kimler?

YILBAŞI GECESİ FİLMİ KONUSU

BKM Film yapımcılığını üstlendiği ve Ozan Açıktan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Yılbaşı Gecesi filminin oyuncuları Alican Yücesoy, Alina Boz, Ayta Sözeri, Boran Kuzum, Büşra Pekin, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Emir Benderlioğlu, Fatih Artman, Gülse Birsel, İrem Sak, Kubilay Tunçer, Nazmi Sinan Mıhçı, Serkan Keskin, Şebnem Bozoklu, Zeynep Güngör yer alıyor.

Yılbaşı Gecesi, salgının sonlarına yaklaştığını umarak uzun bir zaman sonra tüm sevdikleriyle bir arada Yılbaşı Gecesi’nde buluşmaya hazırlanan Didem’in yılbaşı sabahında aldığı tatsız haberle başlayacak. Didem, günlerdir sevdikleriyle birlikte Yılbaşı Gecesi’ni kutlamayı hayali, son anda ilan edilen sokağa çıkma yasağı ile yıkılır.

Bir yandaysa Ozan, salgın süreci boyunca eve hapsolmuş olan eşinin günlerdir özenerek hazırlandığı Yılbaşı Gecesi’ni kötü geçirmemesi adına, çareyi sitedeki komşularını kapı kapı gezerek partiye çağırmakta bulur.

Disney Plus, Gülse Birsel'in yeni filmi Yılbaşı Gecesi'ni duyurdu

Birbiriyle asla bir araya gelmemesi gereken insanların yanlışlıkla çağrıldığı bu komşu partisinin bakalım nelere yol açacak...

 

Gülse Birsel'in Yılbaşı Gecesi filmi konusu nedir? Yılbaşı Gecesi oyuncuları kimler? ile ilgili etiketler Gülse Birsel
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.