Gülse Birsel ve Ata Demirer yıllar sonra aynı dizide!

Türk dizi tarihinin efsaneleri arasında yer alan Avrupa Yakası'nda Gülse Birsel'in rol arkadadaşı olan Ata Demirer, senaryosunu Birsel'in kaleme aldığı internet dizisi Jet Sosyete'nin yılbaşı özel bölümüne konuk oldu. Böylece ikili yıllar sonra yeniden aynı dizide buluştu.

Geçtiğimiz sene TV8'de yayınlanan ve yeni sezonda PuhuTv'ye geçiş yapan Jet Sosyete, 27 Aralık Cuma akşamı yılbaşı özel bölümüyle ekranlara gelecek.

ÖZEL BÖLÜM İÇİN KONUK ATA DEMİRER

Bu özel bölümün konuğu da Ata Demirer olacak. Gülse Birsel ve Ata Demirer, uzun bir aradan sonra ilk defa birlikte kamera karşısına geçti.

Gülse Birsel ve Ata Demirer yıllar sonra aynı dizide!

'27 ARALIK’TA YILBAŞI ÖZEL JET SOSYETE’YE KİM GELİYOR?'

Gülse Birsel, Ata Demirer ile sette çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabından "27 Aralık’ta yılbaşı özel Jet Sosyete’ye kim geliyor, kim geliyor?" notuyla paylaştı.

Gülse Birsel ve Ata Demirer yıllar sonra aynı dizide! - Resim : 2

Ata Demirer de Jet Sosyete setinde çektiği kareyi "Aile saadeti" notuyla Instagram'dan paylaştı.

 

 

Gülse Birsel ve Ata Demirer yıllar sonra aynı dizide! ile ilgili etiketler Gülse Birsel Ata Demirer Jet Sosyete avrupa yakası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.