Gülse Birsel bir ilki gerçekleştirdi!

Gülse Birsel, senaryosunu yazdığı ve rol aldığı filmi Aile Arasında ile bir ilki gerçekleştirdi. Birsel'in filmi 5 milyonu aşkın kişi tarafından izlenince Türk sinemasında 5 milyon sınırını aşan ilk kadın oldu.

Geçtiğimiz Aralık ayında vizyona giren ve Engin Günaydın ile Demet Evgar’ın başrollerini üstlendiği Aile Arasında’ya ilgi bitmiyor. Film, Box Office’in verilerine göre 5 milyonu aşkın kişi tarafından sinemada izlendi.

5 MİLYONU AŞAN İLK KADIN!

Filmin senaryosunu kaleme alan Gülse Birsel, böylece bir ilke imza atmış oldu. Birsel, sinemada 5 milyon izleyici sınırını aşan ilk kadın oldu.

Cem Yılmaz’ın son filmi Arif v 216 ise şimdiye kadar 4 milyon 700 bini aşkın kişi tarafından izlendi. Arif v 216’nın da 5 milyon sınırını aşmasına kesin gözüyle bakılıyor. Geçtiğimiz yıl vizyona giren ve Türkiye’nin Oscar aday adayı olan Ayla da 5 milyon 500 bini aşkın kişi tarafından izlendi.

Gülse Birsel bir ilki gerçekleştirdi! ile ilgili etiketler Gülse Birsel aile arasında izlenme sayısı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.