Gülşah Saraçoğlu'nun kilolu halini görenler inanamadı!

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'nun bir dönem fazla kilolarıyla başı dertteydi. TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programında jüri üyeliği yapan Saraçoğlu kimi zaman yarışmacılara da eski halinden örnekler veriyor.

Büyük beden kadınların yarıştığı programda eski halinden sıkça söz eden Saraçoğlu zaman zaman yarışmacılara örnekler veriyor.

TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programının jüri üyesi modacı Gülşah Saraçoğlu'nun eski hali merak ediliyor.

Saraçoğlu'nun eski hali son paylaşımlarının ardından yeniden gündeme geldi. 

Gülşah Saraçoğlu'nun kilolu halini görenler inanamadı!

GÜLŞAH SARAÇOĞLU KİMDİR?

Gülşah Saraçoğlu 1982 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Liseyi bitirdikten sonra eğitimine devam etmeyen Gülşah Saraçoğlu, Dilek Hanif'in asistanı olarak moda sektörüne atılmış sonrasında ise birçok ünlüye hazırladığı tasarımlar ile adından söz ettirmeyi başardı.

Gülşah Saraçoğlu 2012'de boşandığı eşi Selçuk Yentur ile 2014 yılında tekrar nikah masasına oturdu. Bir dönem "Söylemezsem Olmaz" adlı programda sunuculuk yaptı.

Gülşah Saraçoğlu'nun kilolu halini görenler inanamadı! - Resim : 2

Bülent Ersoy, Seda Sayan, Demet Akalın ve Deniz Seki başta olmak üzere çok sayıda isimle çalıştı. Dünya starlarıyla da çalışan Gülşah, Nicoke Kidman'i giydirmektedir.

 

Gülşah Saraçoğlu'nun kilolu halini görenler inanamadı! ile ilgili etiketler Sosyal Medya Gülşah Saraçoğlu Moda
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.