Gülşah Saraçoğlu ve Ebru Polat duş alırken ürün tanıttı!

Kendi kozmetik markasını çıkaran Ebru Polat, yeni şampuanının tanıtımı için duşta saçlarını yıkadığı anları paylaşan Gülşah Saraçoğlu'na meydan okudu. İki ünlü ismin ürün tanıtımı için seçtiği yol sosyal medyanın gündemine oturdu.

Şimdilerde Doya Doya Moda programında jüri üyeliği yapan Gülşah Saraçoğlu, geçtiğimiz günlerde kendi adıyla bir şampuan ürettirdi. Seray Sever ise birlikte çalıştığı arkadaşı Saraçoğlu'nun şampuanının reklamını yapmak için evinin salonunda saçlarını yıkadı. Aynı şekilde Gülşah Saraçoğlu da kendi şampuanının tanıtımı için banyo yaptığı anları paylaştı.

GÜLŞAH'A MEYDAN OKUYUP BANYOYA GİRDİ

Seray Sever ve Gülşah Saraçoğlu'nun paylaşımlarını gören Ebru Polat ise harekete geçti. Aylar önce çıkardığı şampuanının çok satıldığını ve beğenildiğini vurgulayan Polat, "Gülşah'cım seni çok severim, bunu sen de biliyorsun. Ama konu şampuan ise son 8 ayda Türkiye'de en çok satan şampuan markası benim markam. Bunu güzel bir şekilde araştırabilirsiniz. Markamızı bu şekilde tanıtacaksak o zaman meydan okuyalım" diyerek banyoda saçlarını yıkadığı anları paylaştı.

Gülşah Saraçoğlu ve Ebru Polat duş alırken ürün tanıttı!

Ebru Polat paylaşımlarında Gülşah Saraçoğlu'nu yeni ürünü için tebrik etmeyi de ihmal etmedi.

Gülşah Saraçoğlu ve Ebru Polat duş alırken ürün tanıttı! - Resim : 2

İDDİASINI YİNE ORTAYA KOYDU

Banyo yaptığı anlarda çok çekici olduğunu vurgulayan Ebru Polat, iddiasını ortaya koyarak "Fazla seksi olur diye tek story atabildim. İkinciyi sildim. Böyle şeyleri hiç sevmiyorum ama maden racon bu uyalım" ifadelerini kullandı.

Gülşah Saraçoğlu ve Ebru Polat duş alırken ürün tanıttı! - Resim : 3

Gülşah Saraçoğlu ve Ebru Polat duş alırken ürün tanıttı! ile ilgili etiketler Sosyal Medya Gülşah Saraçoğlu Ebru Polat
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.