Gülperi 7.bölüm fragmanı! Gülperi bıçaklandı izle! 6. bölüm

Gülperi dizisinin 6. bölümü bu akşam Show TV ekranında yayınlandı. Hasan'ın dengeleri değiştirecek planının damga vurduğu bölümde Gülperi'nin hayatı tehlikeye mi girdi? Gülperi 7.bölüm fragmanı! Gülperi bıçaklandı izle! 6. bölümden bölümden görüntüler haberimizde...

Show TV'nin başarılı dizisi Gülperi'de bu hafta, Hasan’ın özgürlüğü ve mutluluğu için ondan vazgeçme kararı alan Gülperi, kendisini en kötü duruma yani Hasan’ı kaybetmeye hazırlamıştır ama Hasan'ın farklı planları vardır. Gülperi 7.bölüm fragmanı! Gülperi bıçaklandı izle! 6. bölüm izle! Ayrıntılar ve en son görüntüler bu haberde...

Gülperi 7.bölüm fragmanı! Gülperi bıçaklandı izle! 6. bölüm

Gülperi Hasan’ın özgürlüğü ve mutluluğu için ondan vazgeçme kararı alıp ve kendisini en kötü duruma yani Hasan’ı kaybetmeye hazırlamıştır.

Hasan annesine döndü, Gülperi'ye içini döktü. Kadir, Şeyma'dan hesap sordu. Hasan ejdere saldırdı. Hasan, Bedriye'ye saldıran Ali'yle boğuşurken, bıçak Gülperi'ye isabet etti.

GÜLPERİ 6. BÖLÜM İZLE

BEDRİYE İNTİHAR ETTİ!

GÜLPERİ BIÇAKLANIYOR!

Gülperi Hasan’ın özgürlüğü ve mutluluğu için ondan vazgeçme kararı alıp ve kendisini en kötü duruma yani Hasan’ı kaybetmeye hazırlamıştır. Hasan’ın ise kafasında başka bir plan vardır ve bu durum herkesin hayatını değiştirecektir. Kadir ise Şeyma’nın kendisinden gizlediği her şeyi öğrendikten sonra çok sinirlenir ve yeni bir karar alır. Herkesin yaptıklarının bedeli ödemesini isteyen Kadir, gençlik anılarını hatırlamaya ve hayatında yaptığı tercihleri sorgulamaya başlar. Bedriye, üzerinde kurulan evlilik baskısına kendince kesin bir çözüm getirmeye çalışır. Gülperi hala aile olabilmek için tüm gücüyle çabalarken, bir yandan da bu uğurda çocuklarını korumak için hayatını tehlikeye sokacak bir olayla karşılaşır.

Gülperi 7.bölüm fragmanı! Gülperi bıçaklandı izle! 6. bölüm - Resim : 2

GÜLPERİ 5. BÖLÜM
Hasan annesiyle ilgili bazı gerçeklere ulaşacak ve bu sebeple zor bir seçimle baş başa kalacaktır. Hasan’ın hapse girmesiyle çaresiz kalan Gülperi, oğlunun özgürlüğü için çözüm yolları aramaya başlar. Gülperi’nin çaresizliğini fırsat bilen Yakup ise Gülperi’yi köşeye sıkıştırmak için yeni planlar yapar. Gülperi ise oğlunun hapishaneden kurtulması için her türlü bedeli ödemeye hazırdır. Bir yandan Hasan’ı özgürlüğüne kavuşturmak için uğraşan Kadir, bir yandan da onun annesine olan katı tavrını yumuşatmaya çalışır. Gülperi’nin kızını Ali’den korumaya çalışması Bedriye’nin dikkatini çeker, Can da annesine yardım etmenin yollarını arar. Gülperi’nin Hasan’ı hapishaneden kurtarmak için bulduğu çözüm Yakup tarafından engellenince devreye Kadir girer. Hasan ise annesiyle ilgili bazı gerçeklere ulaşacak ve bu sebeple zor bir seçimle baş başa kalacaktır.

GÜLPERİ 4. BÖLÜM
Hasan’ın ve Ejder’in birlikte planladığı tuzak, çocuklarıyla birlikte yeni bir hayata başlamak için umutlanmaya başlayan Gülperi’yi yeniden yıkar. Hasan’ın ve Ejder’in birlikte planladığı tuzak, çocuklarıyla birlikte yeni bir hayata başlamak için umutlanmaya başlayan Gülperi’yi yeniden yıkar. Gülperi oğlunun kendisine olan nefretiyle daha yakından yüzleşirken onu korumak için elinden geleni yapmaya da devam eder. Kadir bu zor sürecinde Gülperi’ye destek olmak için çabalarken, Şeyma Gülperi’nin Kadir için düşündüğünden farklı bir anlam ifade ettiğini düşünmeye başlar. Yakup Gülperi’nin başının derde girmesini, torunlarını geri almak için bir koz olarak kullanmaya hazırlanmaktadır. Can ise annesinin yokluğuyla yeniden sınanmak zorunda kalır ve bu durumdan Hasan’ı sorumlu tutar. Gülperi ailesini bir arada tutmak için her şeyi feda etmeye hazırdır ve Kadir’in kendisine bu konuda verdiği söze inanmaktadır. Ancak yaşayacakları büyük şok onları yeni bir mücadeleye itmek zorunda kalacaktır.


GÜLPERİ PROGRAM BİLGİSİ
Yapımını dünyanın pek çok ülkesinde yayınlanan Türk dizilerine imza atan ve son dönemin rating rekortmeni dizilerinin yapımcısı TİMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı "Gülperi" dizisi Show TV ekranlarında yeni sezona damga vurmaya geliyor.

Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Cem Karcı'nın yürüttüğü "Gülperi" çocuklarını yeniden kazanmak için umudunu hiç kaybetmeden mücadele eden bir annenin gözyaşlarıyla dolu hikayesini konu alıyor.

Gülperi 7.bölüm fragmanı! Gülperi bıçaklandı izle! 6. bölüm ile ilgili etiketler gülperi 7.fragman izle gülperi'nin hayatı tehlikede mi 6.bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.