Gülperi 14.bölüm izle!

Gülperi 14.bölüm izle! SHOW TV'nin nefes kesen dizisi Gülperi yeni bölümüyle saat 20:00'da ekranlara gelecek.Can'ın velayetini Yakup'a kaptıran Gülperi oğlunu geri alabilmek için durmadan çalışır ve her türlü bedeli ödemeye hazırdır.Hasan ise mahkemeden sonra annesinden yeniden uzaklaşmaya başlar.Nefes kesecek yeni bölümü vatandaşlar tarafından araştırılıyor.Peki Gülperi 14.bölüm izle! Son bölüm full hd izle! Gülperi'yi bekleyen yeni sürprizler neler? Gülperi 15.bölüm fragmanı izle! Detaylar...

Gülperi 14.bölüm izle! Nefes kesen yeni bölümüyle izleyicinin karşısına çıkacak Gülperi yaşanan gelişmeler ile izleyenleri ekrana kilitleyecek.Can'ı tekrar geri kazanmak isteyen Gülperi gece gündüz çalışır.Kadir ise yaşanan gelişmeler sonrası Şeyma'nın karşısına boşanma protokolünü tekrar sürer.Vatandaşlar yeni bölümde neler olacağını araştırmaya başladı.Peki Gülperi 14.bölüm izle! Son bölüm full hd izle! Gülperi'yi bekleyen yeni sürprizler neler? Gülperi 15.bölüm fragmanı izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

Gülperi 14.bölüm izle!

 

 

GÜLPERİ 9.BÖLÜM

Gülperi 9. Bölümünde; Gülperi, uğradığı haksızlık karşısında yıkılır ve Kadir'in hayatındaki yeri ile ilgili yeni kararlar almak zorunda kalır. Kadir ise Şeyma ile geri dönüşsüz bir noktaya geldiğini anlar ve bu konuda kalbinin sesini dinlemeye karar verir. Şeyma'nın planları ise daha da acımasız olmaya başlar. Hasan, başkasına haksızlık yapmaktansa kendi canını tehlikeye atmayı göze alır ve büyük bir riske girer. Bu durum hem Gülperi’yi hem de Kadir’i etkileyecektir. Bedriye ve Can yeni düzenlerine uyum sağlamaya çalışırken, beklenmedik bir ziyaretle sarsılırlar. Hayatını düzene sokmaya çalışan Gülperi ve Kadir'in yolu yine kesişmek zorunda kalır. Gülperi, aldığı bütün kararlara rağmen Kadir’in söyledikleri karşısında kendisini yepyeni bir hikâyenin içerisinde bulacaktır.

GÜLPERİ 8. BÖLÜM

Gülperi'nin 8. Bölümünde; haksızlığa uğrayıp çocuklarıyla birlikte evden kovulan Gülperi’yi artık daha da zorlu bir hayat beklemektedir. Kadir’le arasına koymak zorunda kaldığı mesafe hem bu mücadeleyi daha da zorlaştırır hem de Kadir’in kendi duygularını sorgulamasına ve hazır olmadığı cevaplar almasına sebep olur. Hasan ailesi için riske ettiği geleceğini Seyit’e borçlanmak zorunda kalır. Kendisinden istenen bir görevi başarmak zorundadır ancak Hasan buna hiç istekli değildir. Bedriye ise yapmadığı bir hırsızlık yüzünden suçlanmanın acısıyla baş etmeye çalışır. Hasan tahmin ettiğinden çok daha büyük bir belaya bulaştığını anlar. Gülperi ise Şeyma’nın kendisiyle ilgili planlarından habersizdir ve öğrendiği gerçekle dünyası hiç beklemediği bir biçimde yeniden alt üst olma noktasına gelir.

GÜLPERİ 7. BÖLÜM

Yakup, Hasan’ın velayetini almak için yeni fırsatların peşine düşer. Aldığı bıçak darbesiyle hayatı tehlikeye giren Gülperi’nin durumu, Hasan’ı oldukça korkutur. Gülperi çaresiz halde hastane odasında yatarken, Hasan da annesine ve kardeşine yapılanların hesabını sormak için Ali’nin peşine düşer. Fakat bu durum başına daha büyük belaların açılmasına neden olur.

Gülperi’nin bıçaklandığını öğrenen Kadir, her şeyi bir kenara bırakır ve Gülperi ile ailesine yardım etmenin yollarını arar. Fakat bu durum iş arkadaşlarının dikkatinden kaçmaz. Bedriye annesinin başına gelenler yüzünden suçluluk duyarken, Can’ın dua etmekten başka seçeneği yoktur.

GÜLPERİ 6. BÖLÜM

Gülperi Hasan’ın özgürlüğü ve mutluluğu için ondan vazgeçme kararı alıp ve kendisini en kötü duruma yani Hasan’ı kaybetmeye hazırlamıştır.

Gülperi Hasan’ın özgürlüğü ve mutluluğu için ondan vazgeçme kararı alıp ve kendisini en kötü duruma yani Hasan’ı kaybetmeye hazırlamıştır. Hasan’ın ise kafasında başka bir plan vardır ve bu durum herkesin hayatını değiştirecektir. Kadir ise Şeyma’nın kendisinden gizlediği her şeyi öğrendikten sonra çok sinirlenir ve yeni bir karar alır. Herkesin yaptıklarının bedeli ödemesini isteyen Kadir, gençlik anılarını hatırlamaya ve hayatında yaptığı tercihleri sorgulamaya başlar. Bedriye, üzerinde kurulan evlilik baskısına kendince kesin bir çözüm getirmeye çalışır. Gülperi hala aile olabilmek için tüm gücüyle çabalarken, bir yandan da bu uğurda çocuklarını korumak için hayatını tehlikeye sokacak bir olayla karşılaşır.

GÜLPERİ 5. BÖLÜM

Hasan annesiyle ilgili bazı gerçeklere ulaşacak ve bu sebeple zor bir seçimle baş başa kalacaktır. Hasan’ın hapse girmesiyle çaresiz kalan Gülperi, oğlunun özgürlüğü için çözüm yolları aramaya başlar. Gülperi’nin çaresizliğini fırsat bilen Yakup ise Gülperi’yi köşeye sıkıştırmak için yeni planlar yapar. Gülperi ise oğlunun hapishaneden kurtulması için her türlü bedeli ödemeye hazırdır. Bir yandan Hasan’ı özgürlüğüne kavuşturmak için uğraşan Kadir, bir yandan da onun annesine olan katı tavrını yumuşatmaya çalışır. Gülperi’nin kızını Ali’den korumaya çalışması Bedriye’nin dikkatini çeker, Can da annesine yardım etmenin yollarını arar. Gülperi’nin Hasan’ı hapishaneden kurtarmak için bulduğu çözüm Yakup tarafından engellenince devreye Kadir girer. Hasan ise annesiyle ilgili bazı gerçeklere ulaşacak ve bu sebeple zor bir seçimle baş başa kalacaktır.

GÜLPERİ GENEL BİLGİ

Yapımını dünyanın pek çok ülkesinde yayınlanan Türk dizilerine imza atan ve son dönemin rating rekortmeni dizilerinin yapımcısı TİMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı "Gülperi" dizisi Show TV ekranlarında yeni sezona damga vurmaya geliyor.

Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Cem Karcı'nın yürüttüğü "Gülperi" çocuklarını yeniden kazanmak için umudunu hiç kaybetmeden mücadele eden bir annenin gözyaşlarıyla dolu hikayesini konu alıyor.

Nurgül Yeşilçay Kimdir ?

Nurgül Yeşilçay, 26 Mart 1976'da Afyon'da doğdu. Ortaokul ve lise eğitimini İzmir'de tamamladı. 2001'de Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun oldu. Üniversite eğitimi sırasında rol aldığı İkinci Bahar dizisindeki Gülsüm rolü ile tanındı. 2002 yılında Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Asmalı Konak adlı TV dizisinde Bahar Karadağ rolüyle ününü artırdı. Aynı yıl Teoman'la beraber Mumya Firarda filminde oynadı.

2003 yılında Abdullah Oğuz'un yönettiği Asmalı Konak dizisinin devam filmi olan Asmalı Konak-Hayat'ta Özcan Deniz'le başrolü paylaştı. Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı Eğreti Gelin filmindeki Kostak Emine rolü ile 2005 12. Adana Altın Koza Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı. Aynı yıl Hande Ataizi ile Melekler Adası dizisinde rol aldı. Aynı dizide rol alan Cem Özer ile 26 Ekim 2004'te evlendi. Hamileliğinin son ayında Melekler Adası dizisinden ayrıldı. 22 Mayıs 2005'te oğlu Osman Nejat'ı dünyaya getirdi.

Yine 2004'te beş yönetmenin yönettiği Anlat İstanbul filminde Saliha karakterini canlandırdı. 2005-2006 sezonunda ATV'de yayımlanan Belalı Baldız dizisinde Berna Laçin ve Kenan Işık'la başrolü paylaştı. 2006 da Cem Özer'le "Sen Olmasaydın" adlı tiyatro oyununda rol aldı. 2006 yılı Eylül ayında Fatih Akın'ın senaryosunu yazdığı ,yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği Yaşamın Kıyısında isimli filmin çekimlerine başladı. Ayten Öztürk adlı türk kızını büyük başarıyla canlandırdığı film 2007'de 60. Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarışmaya hak kazandığı ardından "En iyi Senaryo" ödülünü kazandığı açıklandı. 2007'de Ezo Gelin adlı tv dizisinde Ezo Gelin'i canlandırdı. Ortadoğu'nun en önemli film festivallerinden biri olarak kabul edilen 31. Uluslararası Kahire Film Festivali'nde başkanlığını ünlü İngiliz yönetmen Nicolas Roeg'in yaptığı ana jüride yer aldı.

26 Mayıs 2008'de çekimlerine başlanan Altın Ayı'lı yönetmenimiz Erden Kıral'ın Vicdan adlı filminde Aydanur isimli fabrika işçisi, pavyonda çalışan kadın ve türban takan kadın gibi farklı bir rolde oynadı. buradaki rolü ile 45. Antalya Altın Portakal Fİlm Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülüne layık görüldü. Ünlü sanatçı son olarak 2014 yılında "Paramparça" adlı dizide Erkan Petekkaya ile beraber başrol oyunculuğunu paylaştı.

Filmleri

1998 Herşey Çok Güzel Olacak
2001 Şellale
2002 Mumya Firarda
2003 Asmalı Konak: Hayat
2004 Anlat İstanbul
2004 Eğreti Gelin
2013 Adem'in Trenleri
2014 Yaşamın Kıyısında
2008 Vicdan
2009 7 Kocalı Hürmüz
2010 Çınar Ağacı
2013 Aşk Kırmızı
2014 Gece

Dizileri

1998-2001 İkinci Bahar
2001 90-60-90
2002-2003 Asmalı Konak
1995-2007 Reyting Hamdi
2004-2005 Melekler Adası
2005-2006 Belalı Baldız
2006-2007 Ezo Gelin
2010-2011 Aşk ve Ceza
2011-2012 Sensiz Olmaz
2012 Sultan
2013 İşler Güçler
2013 Galip Derviş
2013 Bebek İşi
2014 Cinayet
2014 Paramparça

Ödülleri

2007'de Barış Pirhasan'ın yönetmenliğini yaptığı Adem'in Trenleri filmindeki Hacer rolüyle 13. Sadri Alışık Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. Ayrıca Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği (ÇASOD) Geleneksel 15. Oyuncu Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu ödülünü, iki ayrı filmde (Yaşamın Kıyısında ve Adem'in Trenleri) birbirinden çok farklı iki rolde birden etkili olmayı ve doğal kalmayı başarması nedeniyle kazandı. Bir sene sonra Nisan, 2008'de 27.si düzenlenen Uluslararası İstanbul Film Festivali'nde Semih Kaplanoğlu'nun jüri başkanlığını yaptığı ulusal yarışma jürisinde yer aldı ve aynı yıl 26 Mayıs 2008'de tarihinde çekimlerine başlanan Erden Kıral'ın Vicdan adlı filminde Aydanur karakteri ile 45. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü.

Rol aldığı tiyatro oyunları

Aşk Gibi, 2002
Sen Olmasaydın, 2006

Gülperi 14.bölüm izle! ile ilgili etiketler canlı izle Show TV Gülperi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.