Gülmekten karnınıza ağrılar gireceği "Kim Bu Aile " filmi vizyonda!

Heyecanlı sahneleri ve bir o kadar da komik sahneleri ile havada kahkahaların buluşacağı "Kim Bu Aile" filmi 7 Ekim'de sinemalarda!

Komedi ve aksiyon severler buraya! Sezonun en iddialı yerli projelerinden biri olan Kim Bu Aile filmi için geri sayım başladı. Hem aksiyon hem de Komedi türünü bir araya getiren filmde oldukça güçlü isimler yer alıyor. Belki de hiç komedi filmde rol aldığını görmediğiniz bu oyuncuları bu filmde görünce oldukça şaşıracaksınız.

7 EKİM'DE VİZYONDA!

7 Ekim'de sinamaseverlerle buluşacak olan film'de rol alacak oyuncular sırasıyla; Başrolünde Cengiz Bozkurt, Nurgül Yeşilçay, Onur Buldu, Ferit Aktuğ, Beste Kökdemir ve Doğan Can Sarıkaya yer alıyor.

Gülmekten karnınıza ağrılar gireceği "Kim Bu Aile " filmi vizyonda!

KORELİ AKSİYON YÖNETMENİNDEN DERS ALDILAR

‘KİM BU AİLE?’nin başrol oyuncuları, proje için özel olarak Türkiye’ye gelen Koreli usta aksiyon yönetmeni Dae-Won Youn’dan özel eğitim aldılar. Yorucu eğitim sürecinde filmdeki birbirinden zorlu aksiyon ve dövüş sahnelerine yoğun şekilde hazırlanan oyuncular Cengiz Bozkurt, Nurgül Yeşilçay, Onur Buldu, Ferit Aktuğ, Beste Kökdemir ve Doğan Can Sarıkaya, yer aldıkları zorlu sahnelerin altından başarıyla kalktılar. Filmdeki dövüş ve aksiyon sahnelerinin koreografileri, çizimleri ve provaları ise günlerce sürdü. Filmin basın buluşmasında konuşan Cengiz Bozkurt “Çekimlerde sakatlandım, her sahnenin sonunda yönetmenimizin yanına gidip ‘Değdi mi?’ diye sordum” diyerek zorlu süreci anlattı.

CJ ENM’İN TÜRKİYE’DEKİ İLK FİLMİ OLMA ÖZELLİĞİNİ DE TAŞIYOR

Filmin aksiyon yönetmeni Dae-Won Youn’un aynı zamanda ‘Escape from Mogadishu’ (2021), ‘START-UP’ (2019), ‘Champion’ (2017), ‘Forgotten’ (2017) gibi ünlü filmlerde de imzası var. ‘KİM BU AİLE?’ Oscar ödüllü ‘Parasite’ filminin de yapımcısı olan Güney Kore menşeili CJ ENM’in Türkiye’deki ilk filmi olma özelliğini de taşıyor.

Yapımını CJ ENM Türkiye’nin, yönetmenliğini Bedran Güzel’in üstlendiği ‘KİM BU AİLE?’ nin başrolünde Cengiz Bozkurt, Nurgül Yeşilçay, Onur Buldu, Ferit Aktuğ, Beste Kökdemir ve Doğan Can Sarıkaya yer alıyor. Altan Erkekli ve Fatih Al da kadronun dikkat çeken isimleri.

 

 

 

Gülmekten karnınıza ağrılar gireceği "Kim Bu Aile " filmi vizyonda! ile ilgili etiketler Sinema kim bu aile
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.