'Güllüşah'ın annesini oynayan kadın bakın kim çıktı!

Yeşilçam'ın efsane filmi 'İbo ile Güllüşah'da gözü yaşlı anne, kızı kaybolduktan sonra harıl harıl kızını arayarak bu görüntüyle akıllara kazınmıştı. Peki bu ismin kim olduğunu biliyor musunuz?

Gözü yaşlı o anne, Celile Toyon'dan başkası değil. Vatanım Sensin'de Binbaşı Cevdet'in annesi olarak çok iyi tanıdığımız Hasibe ana tam bir Osmanlı kadını rolünde.

gullusah-in-annesi-rolundeydi-simdi-bakin-ne-711323_3761_2_b

70'Lİ YILLARDAN BERİ OYUNCULUK YAPIYOR

Dizide 'Hasibe' karakterini usta oyuncu Celile Toyon 1944 yılında İstanbul'da doğdu, konservatuvar eğitimini tiyatro bölümünde tamamladı. Halen İstanbul Şehir Tiyatrosu'nda sahne alan oyuncu, 70'li yıllarda sinema dünyasına adım attı.

gullusah-in-annesi-rolundeydi-simdi-bakin-ne-711323_9974_7_b

gullusah-in-annesi-rolundeydi-simdi-bakin-ne-711323_5636_3_b

gullusah-in-annesi-rolundeydi-simdi-bakin-ne-711323_9859_1_b

'Güllüşah'ın annesini oynayan kadın bakın kim çıktı! ile ilgili etiketler ibo ile güllüşah annesi Vatanım Sensin hasibe celile toyon
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.