Güliz Ayla'dan direk dansı fotoğrafı!

Ünlü şarkıcı Güliz Ayla daha öncelerden yapıp paylaştığı direk dansı fotoğraflarına bir yenisini ekledi.

Güliz Ayla direk dansı fotoğraflarını daha önceden sosyal medya hesabından paylaşmıştı.Ünlü şarkıcı Güliz Ayla bir süredir direk dansı performansı sergilemiyordu. Geçtiğimiz günlerde tekrardan direk dansı paylaşımı yapan Güliz Ayla'nın fotoğrafına beğeni yağdı.Güliz Ayla'nın cesur paylaşımı hayranlarından ilgi gördü.

Ayla daha önce kendisine gelen eleştirilere şöyle tepki göstermişti: "Direk dansı yaparken üzerinde kıyafet varken kayıyorsun, tekniken giyinik yapmak mümkün değil. Çıplak da atarım, istediğim şekilde paylaşım yaparım. Kimseyi ilgilendirmez, o işin yapılışı da öyle yani. Herkes kendi kirli aklına baksın. Direk dansı en büyük hobim, evimin ortasına direk yaptırdım."

Güliz Ayla'dan direk dansı fotoğrafı!

Güliz Ayla'dan direk dansı fotoğrafı! ile ilgili etiketler Güliz Ayla fotoğraf Sosyal Medya Instagram direk dansı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.