Gülistan'ı aramak için baraj kurutulacak

Tunceli'de 5 Ocak tarihinde kaybolan ve aylardır haber alınamayan üniversiteli Gülistan Doku için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu devreye girdi. Bakan Soylu ile görüşen abla Aygül Doku, Gülistan'ın atıldığı iddia edilen köprünün dibindeki Uzun Çayır Barajı’nın boşaltılacağını açıkladı.

Tunceli'de aylardır haber alınamayan Munzur Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişim Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi kayıp Gülistan Doku için arama çalışmaları sonlandırılmıştı.

Doku'nun ailesi daha sonra Ankara'ya giderek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir görüşme gerçekleştirdi.

ARAMALARIN YAPILDIĞI BARAJ BOŞALTILACAK

Bakan Soylu ile gerçekleştirilen görüşme sonrası Gülistan Doku'nun ablası Aygül Doku, arama çalışmalarının yapıldığı Dinar Köprüsü'nde bulunan Uzun Çayır Barajı’ndaki suyun boşaltılacağını açıkladı. 

SU BOŞALTMA İŞLEMİ 15 GÜN SÜRECEK

Sözcü'den Evren Demirdaş'a konuşan Aygül Doku, "Perşembe günü İçişleri Bakanı ile görüştük. Bakan beye, cinayetten şüphelendiğimizi söyledik. O da bu ihtimalin üzerinde durduklarını ve değerlendirdiklerini söyledi. Zaynal Abarakov'un yurt dışından getirilerek olay aydınlatılıncaya kadar yurt dışı çıkış yasağı konulduğunu söyledi." dedi.

Uzunçayır Barajı'nın boşaltılacağını belirten Doku, şu ifadeleri kullandı:

"Gülistan'ın ilk atıldığı iddia edilen yerin köprünün dibindeki su kurutulacak. Oralarda Gülistan'ın olup olmadığına bakılacak ve muamma bitecek. Su boşaltma işlemleri pazartesi günü başlayacak. 15 gün sürecek. Orada su durgun ve gidemeyeceği için oraya bakılacak."

Gülistan'ı aramak için baraj kurutulacak ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Tunceli İçişleri Bakanı Gülistan Doku
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.