Güler Işık koronavirüs nedeniyle vefat eden annesi Şemşe Bikyarık'ı sonsuzluğa uğurladı

'Dişi İbrahim Tatlıses' ve ‘Türkülerin kraliçesi’ olarak anılan 55 yaşındaki Şanlıurfalı türkücü Güler Işık annesinin vefat ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu. Gülşer Işık'ın koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 89 yaşında vefat eden annesi Şemşe Bikyarık toprağa verildi.

5 yıl aranın ardından yeniden meme kanserine yakalanan ve sağlık sorunlarıyla savaşan ünlü türkücü Güler Işık, hastanede koronavirüs tedavisi gören annesi Şemşe Bikyarık'ın acı haberini sosyal medyadan ''Canım annem hakka yürüdü inna Lillahi ev innail iletti Raciun'' şeklindeki paylaşımıyla duyurmuştu. Güler Işık annesini gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurladı.

Siverekli türkücü Güler Işık'ın koronavirüs nedeniyle bir süredir İstanbul'da tedavi gören annesi Şemşe Bikyarık, hayatını kaybetti. Bikyarık için dün öğle vakti Eyyüp Peygamber Camisi'nde cenaze namazı kılındı.


Güler Işık ve yakınlarının katıldığı namazın ardından Bikyarık, Yeni Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi. Annesinin tabutuna dokunan Güler Işık, uzun süre gözyaşı döktü.

Güler Işık koronavirüs nedeniyle vefat eden annesi Şemşe Bikyarık'ı sonsuzluğa uğurladı

Güler Işık koronavirüs nedeniyle vefat eden annesi Şemşe Bikyarık'ı sonsuzluğa uğurladı - Resim : 2

Güler Işık koronavirüs nedeniyle vefat eden annesi Şemşe Bikyarık'ı sonsuzluğa uğurladı - Resim : 3

Güler Işık koronavirüs nedeniyle vefat eden annesi Şemşe Bikyarık'ı sonsuzluğa uğurladı - Resim : 4

Güler Işık koronavirüs nedeniyle vefat eden annesi Şemşe Bikyarık'ı sonsuzluğa uğurladı - Resim : 5

 

Güler Işık koronavirüs nedeniyle vefat eden annesi Şemşe Bikyarık'ı sonsuzluğa uğurladı ile ilgili etiketler güler ışık cenaze töreni Şemşe Bikyarık
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.