Gülen'in yeğeni ile Adil Öksüz'ün baldızı da gözaltına alındı!

İstanbul merkezli 29 ilde FETÖ operasyonu gerçekleştiriliyor. 121 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Gözaltı kararı verilenler arasında FETÖ elebaşı Gülen'in yeğeni ile Adil Öksüz'ün baldızıdı da bulunuyor.

FETÖ soruşturması kapsamında dev bir operasyon başlatıldı.

İstanbul merkezli 29 ilde eş zamanlı başlatılan operasyonda 121 kişi için gözaltı kararı verildi.

Gözaltına alınanların arasında Gülen'in yeğeni ve Adil Öksüz'ün baldızının da bulunduğu belirtildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Ögütlü Suçlar Bürosunca, örgütün Beylikdüzü, Esenyurt, Yakuplu, Çatalca, Silivri ile kadınlardan oluşan Küçükçekmece, Avcılar ve Başakşehir'deki yapılanmalarına yönelik soruşturmada, aralarında terör örgütü elabaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Fatmanur Gülen ile Adil Öksüz'ün baldızı Belkıs Nur Tetik'in de bulunduğu 121 kişi hakkında gözaltı kararı alındı.

belks_nur_tetik

33 KİŞİ YAKALANDI

İstanbul merkezli 29 ilde düzenlenen operasyonlarda, aralarında Fatmanur Gülen ile sözde "Beylikdüzü imamı" Fidan Yılmaz'ın da bulunduğu 33 kişi yakalandı.

Şüpheli Tetik'e, Sakarya'da farklı bir soruşturmada elektronik kelepçeli adli kontrol şartı uygulandığından gözaltı işlemi yapılmadığı öğrenildi.

Diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Gülen'in yeğeni ile Adil Öksüz'ün baldızı da gözaltına alındı! ile ilgili etiketler FETÖ Adil Öksüz Gülen
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.