Gülen'in manevi oğlu Enes Kanter Ülkücülere savaş açtı!

ABD'de meclise sunulan ve Ülkü Ocakları'nı ""yabancı terör örgütü" olarak yaftalamak isteyen tasarının ardından FETÖ çıktı! Fetullah Gülen'in manevi oğlu basketbolcu Enes Kanter'in tasarının altında imzası olan ABD'li vekil ile toplantı yaptığı görüntüler ortaya çıktı.

ABD Temsilciler Meclisi'nin, Ülkü Ocakları'nın "yabancı bir terör örgütü olup olmadığının araştırılmasını" öngören bir maddeyi de içeren tasarıyı kabul etmesi Türkiye'de büyük tepki topladı.

ABD Temsilciler Meclisi'nin Ülkü Ocakları aleyhine kabul ettiği tasarıyla ilgili yazılı açıklama yapan Devlet Bahçeli, "Türkiye ABD’ye mahkum olamayacaktır. ABD ne yaparsa yapsın, Türk milletinin çelikten yumruğu, teslim olmayacak kalesi Milliyetçi-Ülkücü Hareket’i sindiremeyecek, boyun eğdiremeyecektir." dedi.

YİNE FETÖ İZİ...

Tasarıya tepkiler yükselirken tasarıyı meclise sunan Dina Titus'un, Fetullah Gülen’in manevi oğlu Enes Kanter’le toplantı yaptığı ortaya çıktı!

Kamuoyuna yeni yansıyan görüntülerde Titus'un, Türkiye düşmanı FETÖ'cü Enes Kanter’le online toplantı yaptığı göze çarpıyor.

Gülen'in manevi oğlu Enes Kanter Ülkücülere savaş açtı!

Söz konusu tasarıyı sunan Demokrat Nevada Vekili Dina Titus, Karabağ Savaşı devam ederken Ermeni diasporası ile de toplantı yapmış, Azerbaycan'ı "işgalci" olarak tanımlamıştı.

Gülen'in manevi oğlu Enes Kanter Ülkücülere savaş açtı! ile ilgili etiketler FETÖ Enes Kanter Ülkü Ocakları Fetullah Gülen
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.