Gülen'e "Ülkene dön" çağrısı yapmıştı... Erdoğan'ı o Türkçe Olimpiyatları'na gitmeye kim teşvik etti?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2012 yılında Başbakan olduğu dönemde, Fethullah Gülen'in öncülüğünde organize edilen 10. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları'na katılmış ve Gülen'e seslenerek "Türkiye'ye dön" çağrısında bulunmuştu.

FETÖ'nün büyük ihanetinden yeni yeni şüphelenilmeye başlanan yıllarda gerçekleşen bu çağrının perde arkasına ilişki çok çarpıcı bir yorum geldi.

Habertürk yazarı Sevilay Yılman bugün köşesinde Erdoğan'ı o FETÖ organizasyonuna katılmaya kimin teşvik ettiğini sorguladı.

Sevilay Yılman, Erdoğan'ın son dakikaya kadar organizasyona katılmayı düşünmediğini belirterek şöyle yazdı;

"İşte o çağrı da iki işgüzarın ortak organizasyonu değerli okurlarım. Son dakikaya kadar gitmeyi dahi düşünmediği Türkçe Olimpiyatları’na Erdoğan’ın nasıl götürüldüğünü, onu zora sokan o saçma sapan çağrıyı kimlerin nasıl yaptırdığını biliyorum. Bunu birçok üst düzey AK Partili de biliyor."

"FETÖ'NÜN VERDİĞİ ZARARIN EN BÜYÜK MÜSEBBİBİ ONLAR!"

Yılman yazısında, FETÖ’nün Türkiye'ye verdiği zararın en büyük müsebbibi olarak bu isimleri gösterirken, "Onların ne halt olduklarından çok ama çok emin olan Recep Tayyip Erdoğan’ı sürekli FETÖ’ye karşı yumuşatma çabası sarf edip, atacağı her ciddi adım öncesi, “Hocaefendi sizin yanınızda... Sizi çok seviyor” deyip durduran ve Türkiye’nin FETÖ denilen o alçak yapıyla mücadeleye geç başlamasına sebep olan Gülen Cemaati sempatizanlarıdır." diye yazdı.

KİM BU İSİMLER?

Sevilay Yılman yazısında söz konusu kişilerin isimlerini vermedi ve "Bunu birçok üst düzey AK Partili de biliyor." diyerek geçiştirdi.

Habertürk yazarı Yılman'ın açıklamadığı o isimleri ilk kez SuperHaber açıklıyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 10. Türkçe Olimpiyatları'na gitmeye teşvik eden, son olarak Boşnaklara yönelik skandal sözleri ile gündeme gelen Rasim Ozan Kütahyalı ve bir dönem FETÖ'de yönetici konumunda bulunan Hüseyin Gülerce'den başkası değil... / SuperHaber

Gülen'e "Ülkene dön" çağrısı yapmıştı... Erdoğan'ı o Türkçe Olimpiyatları'na gitmeye kim teşvik etti? ile ilgili etiketler Erdoğan FETÖ Rasim Ozan Kütahyalı Gülen hüseyin gülerce
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.