Gülenay Kalkan vefatının ikinci yıldönümünde eşi Tarık Ünlüoğlu'nu bu sözlerle andı

Kurtlar Vadisi'ndeki 'Testere Necmi' rolüyle hafızalara kazınan son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlu, 2019'un Ekim ayında bir süredir akciğer kanseri tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti. Usta oyuncunun meslektaşı olan eşi Gülenay Kalkan, Instagram hesabından duygusal bir paylaşım yaparak Tarık Ünlüoğlu'nu, 2. ölüm yıl dönümünde andı.

2019 yılında akciğer kanseri nedeniyle hastanede hayatını kaybeden Tarık Ünlüoğlu'nun kendisi gibi oyuncu eşi Gülenay Kalkan sosyal medya paylaşımı ile yürek burktu.


Efsane dizi Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Testere Necmi karakteriyle hafızlarda yer edinen son olarak Oktay Kaynarca ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlu, akciğer kanseri nedeniyle 1 Ekim 2019 günü 61 yaşında hayatını kaybetmişti. Sevilen sanatçı ölümünün 2. yıl dönümünde sevenleri tarafından unutulmadı.

Gülenay Kalkan vefatının ikinci yıldönümünde eşi Tarık Ünlüoğlu'nu bu sözlerle andı


'YÜREĞİMDE SÖNMEYEN ATEŞİN'

Ölümüyle tüm Türkiye'yi yasa boğan usta oyuncunun eşi Gülenay Kalkan, Ünlüoğlu'na olan özlemini duygusal bir paylaşımla dile getirdi. Gülenay Kalkan usta oyuncunun fotoğraf kareleri ile yaptığı paylaşıma "Öteki aleme geçişinin 2. Yılı… Yüreğimde sönmeyen ateşin, gözümün gördüğü her yerde, her şeyde sen varsın, canım sevgilim... Buluşuncaya kadar..." notunu düştü.

Tarık Ünlüoğlu'nun sanatçı dostları da ünlü oyuncuyu unutmadı. Oktay Kaynarca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Tarık Ünlüoğlu'nu andı. Oktay Kaynarca "Özledik abi" paylaşımında bulundu.

Gülenay Kalkan vefatının ikinci yıldönümünde eşi Tarık Ünlüoğlu'nu bu sözlerle andı

 

Gülenay Kalkan vefatının ikinci yıldönümünde eşi Tarık Ünlüoğlu'nu bu sözlerle andı ile ilgili etiketler Sosyal Medya Gülenay Kalkan tarık ünlüoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.