Gülen zehirlendi iddiasının ardından FBI Türkiye'de...

Amerikan Federal Soruşturma Bürosu’ndan (FBI) üst düzey bir heyet, 2 yıl aradan sonra Türkiye’ye sürpriz bir ziyarette bulundu. FBI heyeti, Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) terör, istihbarat, KOM ve narkotik dairelerinde temaslarda bulundu. Temasların "Fetullah Gülen zehirlendi" iddiasının ardından gerçekleşmesi ise dikkat çekti...

Üst düzey şeflerin de bulunduğu FBI heyeti, sürpriz bir şekilde Ankara’ya gelerek Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) başta olmak üzere Terörle Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlıkları ile İstihbarat Başkanlığı’nda görüşmeler yaptı.

FBI’ın 2 yıl aradan sonra Türkiye’ye sürpriz ziyaretinin, ABD’de kalan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in zehirlendiği iddialarının gündemde olduğu bir döneme denk gelmesi dikkat çekti.

Türkiye başta FETÖ, PKK ve DEAŞ olmak üzere terör örgütleriyle ilgili çok kapsamlı dosyaları FBI heyetiyle paylaştı. FBI ve Emniyet Genel Müdürlüğü, terör ve uluslararası örgütlü suçlarla mücadele konusunda ortak çalışma, terör ve suçlulara karşı ortak mücadele konularını ele aldı.

 

Gülen zehirlendi iddiasının ardından FBI Türkiye'de... ile ilgili etiketler FBI Ankara Fetullah Gülen
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.