Güldür Güldür'ün Eşofmanlı Şevket Hocasının Yeni Dizi Fragmanı Yayınlandı! İşte Ayak İşleri İlk Fragmanı

Ünlü oyuncuların rol aldığı ve hikayesiyle merak uyandıran Ayak İşleri dizisi yakın bir zamanda izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yeni bölüm fragmanı dün akşam saatlerinde yayınlanan dizi şimdiden merak ve heyecan içerisinde bekleniyor.

Ünlü oyuncuların rol aldığı ve hikayesiyle merak uyandıran Ayak İşleri dizisi yakın bir zamanda izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yeni bölüm fragmanı dün akşam saatlerinde yayınlanan dizi şimdiden merak ve heyecan içerisinde bekleniyor. Başrollerinde ünlü oyuncu Çağlar Çorumlu'nun rol aldığı Ayak İşleri dizisinin ilk fragmanı yayınlandı.

Güldür Güldür'ün Eşofmanlı Şevket Hocasının Yeni Dizi Fragmanı Yayınlandı! İşte Ayak İşleri İlk Fragmanı

İlk fragmanı tıklanma rekorları kıran dizi ilk bölümüyle ekranlarda olacak. Başarılı oyuncu Çağlar Çorumlu'nun yeni dizisi Ayak İşleri'nden ilk fragman geldi. Yakın bir zamanda izleyici ile buluşmaya hazırlanan Ayak İşleri dizisinin seyirciyi ekran başına kilitleyeceği konuşuluyor.

 

Ayak İşleri İlk Fragman Yayınlandı

 

GAİN yapımın yeni dizisi Ayak İşleri'nin ilk fragmanı dün akşam saatlerinde yayınlandı. Ayak İşleri dizisi ilk üç yeni bölümüyle 12 Mayıs Çarşamba akşamı seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor.

12 Mayıs akşamı ekranda olacak Ayak işleri dizisinin bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi sektörüne yeni adım atacak olan dizide güçlü oyuncular yer alıyor. GAİN yapım tarafından projesi devam eden ve 12 Mayıs akşamı ekrana gelecek olan yeni dizi Ayak İşleri için son düzlüğe nihayet gelindi.

 

12 Mayıs'ta Ayak İşleri Başlıyor

 

İlk fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanan Ayak İşleri ilk üç bölümüyle 12 Mayıs’ta seyirci ile buluşacak. Başrollerinde ünlü oyuncu Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar’ın birlikte yer aldığı ‘Ayak İşleri’nin senarist koltuğunda Caner Özyurtlu ve Volkan Öge yer alırken, yönetmen koltuğunda ise başarılı projeleri ile bilinen Caner Özyurtlu oturuyor.

Güldür Güldür'ün Eşofmanlı Şevket Hocasının Yeni Dizi Fragmanı Yayınlandı! İşte Ayak İşleri İlk Fragmanı - Resim : 2

Oyuncu Kadrosu

 

Yayınlanacak olan her bölümde misafir oyuncuların da yer alacağı Ayak İşleri’nin ilk üç bölümün konukları arasında ise diğer ünlü oyunculardan olan Sarp Akkaya, Esra Ruşan ve Sarp Apak yer alacak. Farklı içeriği ile dikkat çekecek olan Ayak İşlerinin yeni bölüm fragmanı şimdiden rekor kırıyor.

 Güldür Güldür'ün Eşofmanlı Şevket Hocasının Yeni Dizi Fragmanı Yayınlandı! İşte Ayak İşleri İlk Fragmanı - Resim : 3

12 Mayıs akşamı ekranlarda yayınlanacak olan Ayak İşleri şimdiden merak içerisinde bekleniyor. Çarşamba akşamları yayınlanması planlanan Ayak İşleri diğer dizilerle büyük bir rekabet yaşayacağa benziyor. Dizinin oyuncu fanları internet üzerinden fragmanı araştırmaya ve bilgi almaya devam ederken dizi tutkunları 12 Mayıs akşamını bekliyor.

 

Güldür Güldür'ün Eşofmanlı Şevket Hocasının Yeni Dizi Fragmanı Yayınlandı! İşte Ayak İşleri İlk Fragmanı ile ilgili etiketler ayak işleri
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.