Güldür Güldür Show'dan Hasan Can Kaya skeci... İzleyenleri kırdı geçirdi

Show TV ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür programında sahnelenen Hasan Can Kaya skeci sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Youtube kanalında fırtınalar estirdikten sonra Acun Ilıcalı’nın platformu EXXEN’e geçen Hasan Can Kaya için Güldür Güldür’den gelen gönderme kırdı geçirdi.

Show TV’nin efsane programı Güldür Güldür yeni skeciyle tam not aldı. Youtube kanalında sergilediği performans ile kısa sürede adını duyurmayı başaran ve daha sonrasında da Acun Ilıcalı’dan gelen teklifi kabul ederek EXXEN platformuna geçiş yapan Konuşanlar programının suncusu Hasan Can Kaya sosyal medyada gündem oldu.

Konuşanlar programı ile büyük bir kitleye sahip olan Hasan Can Kaya için Güldür Güldür ekibi tarafından alınan skeçle ti’ye alınması sosyal medyayı salladı.

Kısa sürede 200 binden fazla izlenen skeç için kullanıcılar, "Hasan Can'dan daha komik bir gösteri olmuş", "hahahaha çok güldüm gerçekten. kısa ama etkili bir skeç. saçlar bomba, kravatı eksik kalmış", "Hasan Can'ı övenlerle arama mesafe koyuyordum zaten. güzel skeç olmuş :)", "Hasan Can taklidini çok iyi yapmış burada da komik değil.", "kalitesizlik akan skeç, kulaklarım tırmalandı." yorumlarında bulundular.

Güldür Güldür Show'dan Hasan Can Kaya skeci... İzleyenleri kırdı geçirdi

Güldür Güldür’de sahnelenen Konuşanlar skecinde Hasan Can Kaya rolünü Mustafa isimli karakter canlandırırken başarılı stand-upçının hayranları bu videoya eleştiri getirdi.

Güldür Güldür Show'dan Hasan Can Kaya skeci... İzleyenleri kırdı geçirdi

 

Güldür Güldür Show'dan Hasan Can Kaya skeci... İzleyenleri kırdı geçirdi ile ilgili etiketler Güldür Güldür Show Hasan Can Kaya Konuşanlar skeç

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.