Güldür Güldür Show’da Bu Skeç Çok İzlendi! Mustafa Sarıgül Skeci Kahkahaya Boğdu! Hareketler Birebir Aynı!

Show TV ekranların gülen yüzü Güldür Güldür Show, Ali Sunal’ın sunumuyla her cuma ve cumartesi akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz cumartesi Güldür Güldür programının 265. bölümü seyirciler ile buluştu. Güldür Güldür Show, 265. bölümde Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ü taklit etti.

Show TV ekranların gülen yüzü Güldür Güldür Show, Ali Sunal’ın sunumuyla her cuma ve cumartesi akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz cumartesi Güldür Güldür programının 265. bölümü seyirciler ile buluştu.

Güldür Güldür Show, 265. bölümde Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ü taklit etti. Buna bağlı olarak da Mustafa Sarıgül sosyal medya hesabından program ekibine skeç ve eleştiriler için teşekkür etti. Özellikle skeç oyuncuları ve senaryocuları tebrik eden Sarıgül, Güldür Güldür ekibinin tamamına da bizzat teşekkürlerini iletti.

Güldür Güldür Show’da Bu Skeç Çok İzlendi! Mustafa Sarıgül Skeci Kahkahaya Boğdu! Hareketler Birebir Aynı!

 

Mustafa Sarıgül Skeci!

 

Show TV’nin sevilen programı ve gülen yüzü olan Güldür Güldür Show’da skeçler bitmiyor. Her zaman yenisi ve özellikle ilgi çekeni geliyor. İşte bir ilgi çeken de Mustafa Sarıgül skeci. Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün skecini yapan Güldür Güldür Show ekibi, çok başarılı bir şekilde Mustafa Sarıgül’ün skecini yaparak, milyonlarca seyircinin ilgisini çekti.

Güldür Güldür Show’da Bu Skeç Çok İzlendi! Mustafa Sarıgül Skeci Kahkahaya Boğdu! Hareketler Birebir Aynı! - Resim : 2

Gayet başarılı ve fevkalade olduğu için Mustafa Sarıgül sosyal medya üzerinden ekibi tebrik ederek, teşekkürlerini iletti. Güldür Güldür ekibine eleştirileri için teşekkürlerini sunan Sarıgül, özellikle oyuncu ve senaristleri destekledi.

 

Mustafa Sarıgül Güldür Güldür Ekibini Tebrik Etti!

 

Güldür Güldür Show programında Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün taklidi yapıldıktan sonra, Sarıgül sosyal medya üzerinden Güldür Güldür ekibi için bir mesaj iletti. Mustafa Sarıgül, “Güldür Güldür ekibine teşekkür ederim.

Güldür Güldür Show'da Mustafa Sarıgül taklidi olay! Hemen açıklama geldi -  Memur Haber

Oyuncuların ve senaristlerin fikirlerine, emeklerine sağlık. Eleştirilerinden son derece keyif aldım, özgür Türkiye’yi yeniden inşa etmek için yollardayız” diyerek Güldür Güldür Show programının ekibini tebrik etti. Mustafa Sarıgül’ün bu mesajından da anlaşıldığı gibi Güldür Güldür ekibinin Sarıgül için hazırladığı skeci beğendi ve buna bağlı olarak da ekibi eleştirilerden dolayı destekledi.

Güldür Güldür Show’da Bu Skeç Çok İzlendi! Mustafa Sarıgül Skeci Kahkahaya Boğdu! Hareketler Birebir Aynı! ile ilgili etiketler güldür güldür
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.