Güldür Güldür Show'a sürpriz transfer! Yeni sezon öncesi kadroda bomba değişiklik! Kadroya ilaç oldu!

Show Tv ekranlarının en eğlenceli programlarından Güldür Güldür Show yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Bugün yapılan açıklamaya göre Güldür Güldür ekibine bomba bir trasnfer gerçekleşti. Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlu sonrası kadroya ilaç gibi geldi.

9. sezon hazırlıklarına devam eden eğlence programı Güldür Güldür Show yeni dönem için geri sayıma başladı. Sevilen ekibin kadrosundan ayrılan Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlu gibi yıldız oyuncular sonrası izleyicinin de merak konusu dinmedi. Ancak bugün bomba bir transfer haberi geldi. Güldür Güldür Show oyuncu kadrosuna Kuzey Yıldızı Sefer olarak şöhret olan Toygan Avanoğlu katıldı.

Güldür Güldür Show Kadrosuna Bomba Transfer!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde canlandırdığı Sefer karatkeri ile birçok izleyicinin beğenisini kazanan Toygan Avanoğlu yeni sezonda Güldür Güldür Show'da yer alacak. Geçtiğimiz sezon konuk oyuncu olarak katıldığı bölümde büyük beğeni toplayan Avanoğlu yeni sezonda da güldürmeye devam edecek.

Toygan Avanoğlu kimdir? Toygan Avanoğlu kaç yaşında, biyografisi! - Haberler

Yeni sezon hazırlıklarına son sürat başlayan ekip çok yakında çekimlere başlayacak.

Güldür Güldür Show izleyicisi ise kadroya katılan Toygan Avanoğlu hakkında araştırmalara başladı. Başarılı oyuncunun kim ve kaç yaşında olduğu, hangi dizilerde oynadığı gibi detayları sizler için araştırdık.

Toygan Avanoğlu: Bu adam fenomen olur - Magazin haberleri

TOYGAN AVANOĞLU KİMDİR?

Toygan Avanoğlu, 24 Eylül 1979 tarihinde İzmir’de müzisyen bir baba ve öğretmen bir annenin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Spor akademisi mezunudur. Eski bir Milli Basketbolcu olan Toygan Avanoğlu, çocukluk yıllarından itibaren tiyatroya ilgi duymuş ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde bir yıl şan dersi eğitimi almıştır. Oyunculuk kariyerine “Kanal-İ-zasyon” adlı sinema filmi ile adım atmıştır.

Düşman Kardeşler, Kedi Özledi, Hayati Tehlike, Ayla, Deli Aşk, Yol Arkadaşım, Geçmiş Olsun, Meleklerin Aşkı, Güzel Köylü, Hayati Tehlike, Hanım Köylü ve Hababam Sınıfı Yeniden gibi yapımlarda rol alan Toygan Avanoğlu, şimdilerde Show TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı: İlk Aşk dizisinde Sefer karakterine hayat vermektedir. Toygan Avanoğlu, 1.89 metre boyunda, 88 kilo ve Terazi burcudur.

Güldür Güldür Show'a sürpriz transfer! Yeni sezon öncesi kadroda bomba değişiklik! Kadroya ilaç oldu! ile ilgili etiketler Güldür Güldür Show Toygan Avanoğlu toygan avanoğlu kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.