Güldür Güldür Show Yeni Sezonda Bir Ayrılık Bir de Transfer Var! Komedi Başlıyor

2013 yılında yayın hayatına başlayan yapımcılığını Necati Akpınar'ın üstlendiği her kesimden insanın severek ve bol bol kahkaha atarak Güldür Güldür Show, 9.sezonuyla birlikte Show TV'de sevenleri ile buluşmak için gün sayıyor.

2013 yılında yayın hayatına başlayan yapımcılığını Necati Akpınar'ın üstlendiği her kesimden insanın severek ve bol bol kahkaha atarak Güldür Güldür Show, 9.sezonuyla birlikte Show TV'de sevenleri ile buluşmak için gün sayıyor.

Güldür Güldür Show Yeni Sezonda Bir Ayrılık Bir de Transfer Var! Komedi Başlıyor

Başarılı kadrosuyla ve iddialı skeçleriyle dikkat çeken Güldür Güldür Show'un sunuculuğunu ise Ali Sunal üstlenmiştir. 9 sezondur yayın hayatına başarılı ve stabil bir şekilde devam eden şovun kadrosunda ise önemli değişiklikler yeni sezonda izleyicileri bekliyor. 

Eğlenceli Tanıtım Eğlenceli Sezon

Güldür Güldür Show her sezonda olduğu gibi bu sezonda da yayımlanan güçlü, komik ve enerjik tanıtımıyla dikkatleri üzerine topladı. Başarılı bir oyuncu kadrosundan oluşan şovun tanıtım videosunda oyuncuların dansları ve neşeli halleri dikkat çekti.

Sezon bitiminde kadroda ise üzücü bir ayrılık yaşandı. Çağlar Çorumlu, Sinan Çalışkanoğlu, Emre Altuğ gibi Naime karakterine hayat veren Ecem Erkek'te kadrodan ayrılma kararı aldı. Yeni sezonda izleyiciler Ecem Erkek'i Güldür Güldür Show ekranlarında skeçlerin içerisinde göremeyecekler. 

Taze Kan, Komik Adam

Ecem Erkek'in kadrodan ayrılışının ardından Güldür Güldür Show, 9.sezonuna taze bir kanla açılış yapıyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Sefer karakterine hayat veren başarılı komedi oyuncusu Toygan Avanoğlu, 9.sezonda Güldür Güldür Show'da sahneye çıkmaya ve komedi gücünü konuşturmaya hazırlanıyor. 

 

Komedi dizilerinin aranan yüzü Açelya Toplaoğlu, Alper Kul, Asiye Dinçsoy, Aylin Kontente, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Deniz Hiracan, Doğa Rutkay, Giray Altınok, İrem Kahyaoğlu, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Onur Buldu, Ozan Varol, Özgün Aydın, Uğur Bilgin ve Ünal Yeter programda yer almaya devam edecek isimlerdir. Güldür Güldür Show, 9.sezonuyla birlikte yüzlerinizi güldürmek için bomba gibi bir kadroyla geri dönüyor. 

Güldür Güldür Show Yeni Sezonda Bir Ayrılık Bir de Transfer Var! Komedi Başlıyor ile ilgili etiketler güldür güldür
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.