Güldür Güldür Show TV8'e mi geçti ? Hangi kanalda ne zaman yayınlanacak?

Mesut Yar'ın ''Güldür Güldür Transfer Oldular'' başlıklı yazısı izleyicilerde büyük merak uyandırdı. Büyük bir izleyici kitlesi olan Güldür Güldür Show'un hangi kanala transfer olduğu ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Peki, Güldür Güldür Show hangi kanala transfer oldu? Ne zaman yayınlanacak?

Mesun Yar'ın Posta Gazetesindeki ''Güldür Güldür Transfer Oldular'' başlıklı yazısı kafalarda soru işaretleri oluşturdu. Mesut Yar'ın Güldür Güldür Show'un başka bir kanala transfer olduğu ile ilgili yazısı büyük merak uyandırdı. Peki, Güldür Güldür Show hangi kanala transfer oldu? Ne zaman yayınlanacak? Bütün detaylar haberimizde...

Güldür Güldür Show TV8'e mi geçti ? Hangi kanalda ne zaman yayınlanacak?

'Güldür Güldür Show'un bittiği iddiasından sonra yeni bir haber geldi. 'Güldür Güldür Show' transfer oldu. Haberi Mesut yar duyurdu.

Posta Gazetesi'nden Mesut Yar'ın, "Güldür Güldür Transfer Oldular" başlıklı yazısı şöyle:

"Hadi bir ilki daha paylaşalım. Hani bundan bir ay kadar önce 'Güldür Güldür Show' son buldu' diye yazmıştım. Hemen akabinde de sevgili Ali Sunal'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya binaen Ocak 2019'a kadar ara verildiğini duyurdum.

Şimdi sanınm hiç kimsenin 'o iş öyle değil' diyemeyeceği haberi patlatıyorum; Güldür Güldür Show, TV8'e transfer oldu.

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW

Oyuncular aileden aska, söhretten teknolojiye, futboldan arkadasliga, birçok konuyu kendi mizah anlayislari, farkli yaklasimlari ve çözümleriyle sergiliyor.

TV8

TV8, 2013-2014 yıllarında ön plana çıktığı gibi yeni kurulan bir kanal değildir. O yıllarda satın alınmış bir kanaldır. Yani sanılanın aksine TV8’in geçmişi sanılandan çok daha eskilere uzanmaktadır. O halde meraklı olan okuyucularımız bu sorunun cevabını da bekliyorlardır: TV8’i kim kurdu?

Efendim TV8; 1999 yılında MNG Medya Grubu tarafından kurulmuştur. Dolayısıyla MNG Holding’in kurucusu Mehmet Nazif Günal tarafından kurulmuş olmaktadır.

TV8’e dönersek, 2000 yılından öncesinde kurulmuş, sanılandan daha köklü bir kanal olduğunu görürüz. Peki; o zamanki TV8 ile bugünkü daha enerjik, eğlenceli TV8 aynı mıydı? Kesinlikle hayır…

MNG Medya Grubu; TV8’i bir haber kanalı vizyonuyla kurmuş ve 2013 yılında el değiştirinceye kadar bu yönde yayın hayatına devam etmiştir. Dolayısıyla küçük bir kitle dışında çok fazla bilinen, izlenen, gündeme konu olan bir kanal değildi. Telegol programını bir dönem transfer etmiş olsa bile yine de belirli bir çapta kalmıştır.

2013 yılında TV8, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Acun Medya tarafından satın alınmıştır ve 2017 Nisan ayı itibariyle yayın hayatına bu şekilde devam etmektedir. Dolayısıyla TV8’in kurucusu Mehmet Nazif Günal iken; bugünkü sahibi Acun Ilıcalı olmaktadır. Ayrıca; 2015’te yapılan bir anlama neticesinde Doğuş Yayın Grubu kanalın %30’luk hissesini satın almıştır.

ACUN ILICALI

Muhabirlik, sunuculuk, program yapımcılığı gibi mesleklerle Türkiye televizyonlarının bilinen isimlerinden olan Acun Ilıcalı, yakın zamanda başladığı büyük çapta girişimcilik faaliyetleriyle de gündeme gelmiştir. İşte; satın aldığı bu TV8 kanalı; medya çalışanlığından sonra medya patronluğu konusunda yaptığı en önemli hamlelerden biridir.

Kanalı satın aldıktan sonra tamamen bir eğlence kanalına dönüştüreceğini belirten Acun Ilıcalı; yayın akışında bulunan tüm spor ve eğlence dışı programlara son vermiş, kanal kadrosunda da vizyon doğrultusunda yenileme yoluna gidilmiştir. Acun Ilıcalı’nın kanalı saf kan ve en iyi eğlence kanallarından birine dönüştürme amacı o kadar iddialıdır ki; neredeyse her kanalda bulunan akşam 19 ana haber bültenlerini dahi yayında kaldırmıştır.

Günümüzde TV8; Türkiye, Azerbaycan, KKTC ve İran sahasında yayın hayatına devam etmektedir. Digiturk platformunda da TV8 HD yayını yapan kanal; İspanya Kral Kupası, İtalya Kupası ve NBA maçlarının yayın haklarını satın alarak Türkiye’deki pek çok spor şubesini bünyesinde toplamayı başarmıştır.

MESUT YAR

Mesut Yar, 18 Nisan 1966 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Çocukluğu Kurtuluş semtinde geçti. Meslek Lisesinden mezun oldu.

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Protohistorya ve Önasya Arkeolojisi bölümünü 1993 yılında bitirdi. İstanbul Yıldız Teknik üniversitesinde gazetecilik okumaya başladı ama olmadı. Sonra İstanbul Üniversitesinde Müzecilik ihtisası yaptı.

İlk barter işi Benetton’a kazak karşılığında tiyatro oyunu yazmak ve onların mağaza çalışanlarına tiyatro eğitimi vermek oldu.

Hulki Cevizoğlu’nun çıkarttığı derginin İstanbul işlerini yaptı. TRT’de Turnike programını sunarken sunucu Güner Ümit’e temel fıkraları ve programın girişinde yaptığı o esprileri yazarak metin yazarlığı yaptı. Bu şekilde televizyon ile tanışmış oldu.

Gazetecilik mesleğine stajyer muhabir olarak 1985 yılında başladı. Hürriyet, Sabah, Posta gibi gazetelerde muhabirlik, editörlük ve köşe yazarlığı yaptı. Bir ekiple Yön Dergisi’ni çıkardı. Yön Dergisi kapanınca oradaki arkadaşlarınla Kanal E’yi yani CNBC-E’yi kurma kararı aldı.

1994 yılında Kanal E televizyonunun kurucuları arasında oldu. Burada “By Night” adlı talk show programını yaptı. Daha sonra da Show TV, Number One TV, HBB TV, Kanal 6, Star TV, Cine 5, atv gibi ulusal kanallarda yapımcılık, sunuculuk ve anchormanlik yaptı.

Sabah-Atv Grubuna bağlı Kanal 1, Atv Avrupa, Türkçe Tv gibi kanallarda genel müdürlük yaptı.

Mesut Yar, Posta Gazetesinde izleme kritiği yaptığı Televizyon Hastası isimli bir köşesinde yazmaktadır. Çeşitli hikâye, şiir, ve röportaj kitapları yayınlandı.

CNN TÜRK'de hafta içi her akşam Burada Laf Çok programını sunmaktadır.

2015 yılının Şubat ayında sunuculuğunu Emre Altuğ, jürisi görevini Rasim Öztekin'in yaptığı TRT1 de yayınlanan "Bak Hele Bak" adlı yapımda konuk oyuncu oldu.

Mesut Yar, üç kere evlenip iki kere boşanmıştır.

Mesut Yar, ilk eşi ile 1993 yılında evlendi. Boşandı. Batuhan (d.1993) adında bir oğlu vardır.

Mesut Yar, 2012 yılında üçüncü evliliğini Ajanda PR adlı şirketin sahibi Ferda Çekem ile yaptı.

2015 yılında başrollerinde Çetin Altay, Arzu Yanardağ ve Mesut Yar’ın oynadığı “Olur İnşallah” adlı sinema filminde Mehtap Bayri, Müfit Kayacan, Sümer Tilmaç ile birlikte oynadı.

Güldür Güldür Show TV8'e mi geçti ? Hangi kanalda ne zaman yayınlanacak? ile ilgili etiketler Mesut Yar Güldür Güldür Show TV8
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.