Güldür Güldür Show Market Skeciyle Acı Acı Güldürdü! Sosyal Medya Bunu Konuşuyor!

Ekranların sevilen programı Güldür Güldür Show bu akşam yayınlanan market skeciyle sosyal medyaya damga vurdu. Programda ayrıca Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati'nin yer aldığı bir skeç de gösterildi.

Ali Sunal'ın sunduğu güldürü programı Güldür Güldür Show yeni bölümleriyle izleyenlere kahkaha attırmaya devam ediyor. Programın bu akşamki bölümünde ekrana gelen Market skeci sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu. Hayat pahalılığını, market fiyatlarını hicveden skeçten sonra Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati'nin taklit edildiği bir başka skeç de gösterildi. Güldür Güldür Show Market Skeciyle Acı Acı Güldürdü!

Güldür Güldür Show Market skeciyle Show TV izleyenlerini acı acı güldürdü. Onur Buldu ve Meltem Yılmazkaya'nın yer aldığı market skecinde yer alan sahneler sonrası sosyal medya yıkıldı. Ekonomik gidişata yönelik eleştiri getiren skeçte gazete manşetleri de bu eleştiriden nasibini aldı.

Nurettin Nebati Skecine Bakan'dan Jet Yanıt!

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati Güldür Güldür Show'da kendisinin yer aldığı skeci izlediğini belirten bir paylaşım yaptı. Twitter hesabından paylaşım yapan Nebati, "Keyifle izledim, güldüm ve eğlendim ama gözlerimdeki ışıltıyı göremedim" ifadelerini kullandı.

Güldür Güldür Show Market Skeciyle Acı Acı Güldürdü! Sosyal Medya Bunu Konuşuyor!

İşte Güldür Güldür Market Skeci

 

Güldür Güldür Show Market Skeciyle Acı Acı Güldürdü! Sosyal Medya Bunu Konuşuyor! ile ilgili etiketler Güldür Güldür Show güldür güldür market skeci market skeci
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.