Güldür Güldür Show bitiyor mu?

Güldür Güldür'ün bittiği iddiaları herkes tarafından konuşuluyor. Posta'dan Mesut Yar Güldür Güldür'ün bittiğini köşesinde yazmıştı. İddialara ise Ali Sunal'dan yanıt geldi. İzleyiciler ise programın devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Peki Güldür Güldür bitiyor mu? Güldür Güldür Show bitecek mi? Ali Sunal ne cevap verdi? Detaylar haberimizde...

Güldür Güldür Show bitecek mi? Ekranların sevilen programı Güldür Güldür ile ilgili iddialar gündemde konuşulan iddialar arasına girdi. Posta'dan Mesut Yar Güldür Güldür'ün bittiğini köşesinde yazmıştı. İddialara ise Ali Sunal ise iddialara cevap verdi. Peki Güldür Güldür bitiyor mu? Ali Sunal ne cevap verdi? Güldür Güldür Show bitecek mi? Merak edilen soruların cevapları detayları haberimizde...

Güldür Güldür Show bitiyor mu?

Son olarak İrem Sak'ın ayrıldığı programın yeni bölümleri Eylül ayında ekrana gelmeyecek. Ancak yeni oyuncularla birlikte Güldür Güldür Show, Ocak 2019'da yeniden yayınlanmaya başlayacak. Ali Sunal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada iddialara son noktayı koydu. Ali Sunal, 'Herkese ilgisi için teşekkür ederiz. Güldür Güldür Show dinlenmiş yenilenmiş bir şekilde en geç Ocak ayında bomba gibi devam edecek. Bizim dışımızda çıkan haberlere itibar etmeyin lütfen. Gülümsemeye devam' notunu paylaştı.

Posta'dan Mesut Yar Güldür Güldür'ün bittiğini köşesinde yazmıştı. Mesut Yar yazısında şunları dile getirmişti:
"İddia çok net. Show TV'nin lokomotif işlerinden "Güldür Güldür Show" önümüzdeki sezon ekrana gelmeyecek. Böyle bir iddiaya inanmak kolay değil. Ancak projenin içinden kopan bazı isimlerin başka işlere yöneldiği haberi doğru. Bu yüzden Show TV ana oyuncularını kısmen kaybetmiş bu iş yerine Yılmaz Erdoğan'ın hazırladığı, yine aynı yapım ekibinden çıkan "Çok Güzel Hareketler Bunlar" benzeri işi ekrana sürme kararı almış..."

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW

Proje ilk olarak Atv'de 5'er Beşer ismi ile 4 ay yayınlanıp final yapmıştır. 2012 yazında ise konsept ekranlara Star TV'de İnsanlar Alemi ismiyle geri dönmüştür. Orta karar bir reyting elde edip sezon finali yapmıştır. Proje 2013'te bir kez daha isim ve kanal değiştirip FOX Tv'de Güldür Güldür ismiyle ekranlara dönmüştür. Reytingleri ise günden güne artmıştır. 24 Eylül 2013'te bu kez de Show TV'ye transfer olmuştur. İlk zamanlarda iyi reytingler alamasa da, sonralarda toparlanmış ve reytingleri artmıştır. 25 Şubat 2014'te programın adı bu sefer Güldür Güldür Show olarak değiştirilmiştir. 10 Temmuz 2014'te ilk sezon finalini yapmıştır. 2. sezon finali 19 Haziran 2015'te yapılmıştır.

 Oyuncular
Ali Sunal - Aziz Güngör Esen(1-)
Alper Kul - İsmail Canevimden(1-)
Doğa Rutkay - Yeter (1-)
İrem Sak - Sinem (55-)
Aylin Kontente - Burcu Yerler(1-13/20-)
Onur Buldu - Bilal Koçyiğit(1-)
Onur Atilla - İbrahim Çekiç(1-)
Meltem Yılmazkaya - Mehtap (1-)
Aziz Aslan - Fikri Tarhanacı(1-)
Burak Topaloğlu - Bahadır(14-)
Özgün Aydın - Mustafa (3-)
Uğur Bilgin - Mesut (36-)
Derya Karadaş - Aysel (80-)
Kıvanç Baran Arslan - Hamza (80-)
Korhan Erduran - Samet (119-)
Aslı İnandık - Gülşen (139-)
Mahir İpek - Hayati (142-)
Tuğçe Karabayır - Şükran (153-)
Ünal Yeter - Kudret (153-)
Ecem Erkek - Naime (171-)

Geçmiş Oyuncular
Mine Tugay - Bengisu
Okan Çabalar - Hakkı
Yeşim Ceren Bozoğlu - Oya (14-20)
Hande Dane - Nazlı(1-13)
Doğukan Polat - Adem(1-13)
Sıla Çetindağ - Merve(1-13)
Yavuzhan Doğan - Cem(1-14)
Şirincan Çakıroğlu - Fatoş(1-13)
Ozan Akbaba - Şenol(1-13)
Dilşah Demir - Çiğdem(14-20)
Öner Ateş - Hamit(1-13)
Pınar Şenol - Sultan(1-13)
Doğan Akdoğan - Tanju(1-13)
Özge Borak - Nezaket (18-118)
Ayşegül Akdemir - Dilek (18-118)
Erdem Yener - Hüseyin (28-118)
Çağlar Çorumlu - Şevket Mircan(1-152)

 

Güldür Güldür Show bitiyor mu? ile ilgili etiketler Ali Sunal güldür güldür show bitiyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.