Güldür Güldür Programında Sevilen İki İsim Gitti! Yeni Sezonda Çok Aranacaklar! İşte Yeni Gelen İsimler

Show TV ekranlarının sevilen programı Güldür Güldür Ali Sunal’ın sunumu ile ekranlardadır. Geniş oyuncu kadrosu ile yüzleri gülümseten Show programında beklenmeyen ayrılıklar yaşandı.

Show TV ekranlarının sevilen programı Güldür Güldür Ali Sunal’ın sunumu ile ekranlardadırGeniş oyuncu kadrosu ile yüzleri gülümseten Show programında beklenmeyen ayrılıklar yaşandı.

Güldür Güldür programının sevilen oyuncularında Ecem Erkek kendi sosyal medya hesabından programa veda ettiğini duyurdu.

Güldür Güldür Programında Sevilen İki İsim Gitti! Yeni Sezonda Çok Aranacaklar! İşte Yeni Gelen İsimler

Yaptığı paylaşımda oyunculuğun çok uzun bir yol olduğunu ve bu keyifli yolculukta bazı duraklarda durduğunu belirtti.

Ayrılıklar Üzüntü Yarattı

 

Bu keyifli duraklardan birinin de Güldür Güldür programı olduğunu söyleyen oyuncu, Güldür Güldür programında çok eğlendiğini, arkadaşlarını çok sevdiğini belirtti. Şimdi tekrar yola koyulacağını söyleyen Ecem Erkek, bir sonraki durakta görüşelim ifadelerini kullandı

Hayranları tarafından üzgünlük içinde karşılandı. Bir sonraki sezonda Ecem Erkek kadroda yer almayacak. Tabi sadece Ecem Erkek değil bir diğer ünlü oyuncu Murat Akkoyunlu’da yine gelecek sezon Güldür Güldür ekibinde yer almayacak isimlerden oldu.

Güldür Güldür Programında Sevilen İki İsim Gitti! Yeni Sezonda Çok Aranacaklar! İşte Yeni Gelen İsimler - Resim : 2

Ecem Erkek gibi Murat Akkoyunlu’da haberi sosyal medya hesabında duyurdu. Yaptığı paylaşımda Güldür Güldür ekibine teşekkür eden oyuncu bir sonraki sezonda yer almayacağını belirterek gelecek sezon için Güldür Güldür programına bol reytingler diledi.

Ecem Erkek Ve Murat Akkoyunlu Kimdir?

 

1989 yılında Ankara’da dünyaya gelen ünlü oyuncu, Mamak Belediyesi’nde Konservatuar eğitimi alan oyuncu, Hacettepe Üniversitesin ’de Türkçe topluluğunda diksiyon eğitimi aldı. 2017 yılında Hayat Sırları adlı dizi ile televizyon dünyasına giriş yapan oyuncu son olarak Güldür Güldür Show programında Naime adlı karakteri canlandırdı.


Tiyatro hayatı Bursa Tobav Gencik Tiyatrosunda başlayan Murat Akkoyunlu, Bizimkiler, Koltuk Sevdası, Cesur Kuşku, İki Arada adlı dizilerde rol aldı. TRT 1 de çocuklar için programlar yaptı. Çakallarla Dans, Sağ Salim, adlı sinema filmlerinde de yer alan Akkoyunlu, son olarak Güldür Güldür kadrosuna dâhil olmuştu.

Güldür Güldür Programında Sevilen İki İsim Gitti! Yeni Sezonda Çok Aranacaklar! İşte Yeni Gelen İsimler ile ilgili etiketler güldür güldür
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.