Güldür Güldür ekibine veda eden ünlü ismin yerine o geliyor!

Güldür Güldür Show geçtiğimiz gün sezon finali yaptı. 8 sezondur izleyici ile Show Tv'de buluşan programda yaprak dökümü de sürüyor. Güldür Güldür ekibine veda eden ünlü ismin yerine gelecek olan sanatçı da belli oldu.

Ali Sunal'ın yönetmenliğinde Show Tv'de ekrana gelen ve 8 sezondur başarı ile devam eden Güldür Güldür Show geçtiğimiz gün sezon finali yaptı. Birçok ünlü ismi kadrosunda barındıran programın vedasının ardından oyuncular da veda mesajlarını birer birer paylaşıyor.

Dokuzuncu sezonu gelecek Eylül ayında başlayacak olan Güldür Güldür Shoe ekibin bir araya gelmesiyle yine izleyicinin karşısında olacak. Ancak sezon finaline giren yapıma bir ünlü isim de veda etti.

BU ÜNLÜ İSİM MURAT AKKOYUNLU OLDU

Ekibe sonradan katılan Murat Akkoyunlu, gelecek sezon Güldür Güldür Show'da yer almayacak.

Murat Akkoyunlu Kimdir? - Magazin Haberleri

Ünlü oyuncunun bir başka ayrılık daha yaşadığı ortaya çıktı. tv100’den Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, Şevket Çoruh ile Bir Baba Hamlet’te yer alan Murat Akkoyuncu artık bu oyunda da yer almayacak.

Birçok ödül kazanan oyunda Akkoyunlu’nun yerine Günay Karacaoğlu sahneye çıkacak.

Güldür Güldür ekibine veda eden ünlü ismin yerine o geliyor! ile ilgili etiketler Güldür Güldür Show Murat Akkoyunlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.