Güldür Güldür ekibi adına konuşma yapan Ali Sunal'ın Fatma Girik için söyledikleri herkesi duygulandırdı

Show TV'de ekrana gelen Güldür Güldür Show programının sunucusu Ali Sunal, 24 Ocak'ta İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede koronavirüse bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle 79 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Fatma Girik'e duygusal sözlerle veda etti. Ekip adına konuşma yapan Sunal'ın sözleri stüdyodaki ve ekran başındaki herkesi duygulandırdı.

Cumartesi akşamları Show TV'de ekrana gelen eğlence programı Güldür Güldür Show’da duygusal anlar yaşandı. Programın sunucu Ali Sunal, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Türk sinemasının usta oyuncusu Fatma Girik’e sahnede veda etti.

ali sunal


Ekip adına duygusal bir konuşma yapan Ali Sunal, “Biz tertemiz kalpli, çalışan, üreten, güçlü bir şekilde ayakta duran bir cumhuriyet kadınını kaybettik. Kardeşim Ezo'nun isim annesi, babamın yol arkadaşı Fatma Girik'i kaybettik. Bu akşam ve sonraki tüm alkışlarda yeri olsun. Elveda Fato Abla, sen gittin kalbimizin bir yanı da boş kaldı.” ifadelerini kullandı.

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik, tedavi için geldiği İstanbul'da 24 Ocak'ta hastanede koronavirüse bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayata veda etti. Girik için yakınları ve sevenleri tarafından İstanbul'da tören düzenlendi. Ardından Bodrum'a getirilen Fatma Girik'in cenazesi, Torba Mahallesi'ndeki evine getirildi. Burada helallik alınmasının ardından Girik, Torba Mezarlığı'nda hayat arkadaşı Memduh Ün'ün yanına defnedildi.

fatma girik

 

 

Güldür Güldür ekibi adına konuşma yapan Ali Sunal'ın Fatma Girik için söyledikleri herkesi duygulandırdı ile ilgili etiketler Ali Sunal Fatma Girik güldür güldür
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.