Gülçin Karakaya kimdir? Tatlıses'in eşi Gülçin Karakaya kaç yaşında, nereli?

Kendisinden 44 yaş sevgilisi Gülçin Karakaya ile evlenen İbrahim Tatlıses’in haberi sosyal medyada geniş bir yer buldu. Tatlıses’in hayranları ise “Gülçin Karakaya kimdir” sorusuna yanıt aradı.

Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show programı ile yeniden sahnelere geri dönüş yapan İbrahim Tatlıses hakkında magazin gündemine düşen bir son dakika haberi büyük bir ses getirdi.

Daha öncesinde 4 kez evlenen ve 7 çocuğu olan 69 yaşındaki ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in kendisinden 44 yaş küçük olan sevgilisi 25 yaşındaki Gülçin Karakaya ile evlenmesi magazin dünyasını salladı.

GÜLÇİN KARAKAYA KİMDİR?

İbrahim Tatlıses’in eşi 25 yaşındaki Gülçin Karakaya, sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimlerden. Bir süredir aşk yaşadıkları konuşulan ikilinin eğlenceli anları son olarak objektiflere yansıyınca bir anda aldıkları evlilik kararı ile gündem olmuşlardı.

Gülçin Karakaya kimdir? Tatlıses'in eşi Gülçin Karakaya kaç yaşında, nereli?

Tatlıses’in, Gülçin Karakaya ile yaklaşık 1,5 yıldır aşk yaşadığı ortaya çıktı. Usta sanatçının, sevgilisi Karakaya’yı, eski eşi Ayşegül Yıldız’la da tanıştırdığı öğrenildi.

Ünlü şarkıcının üçüncü kez nikah masasına oturup oturmayacağı ise merak ediliyor.

 

Gülçin Karakaya kimdir? Tatlıses'in eşi Gülçin Karakaya kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Gülçin Karakaya
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de 5 kişiyi 'makas' atarken öldüren genç için istenen ceza belli oldu!

İzmir Menderes'te hafif ticari aracıyla makas atarak 5 kişinin ölümüne, 20 kişinin yaralanmasına neden olan Yusuf İslam Koçak'ın (19) 22,5 yıla kadar hapsi istendi.