Gülçin Ergül'den hayatını kaybeden sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'ya: 'Seni sınırsızca seviyorum'

Geçtiğimiz günlerde bir radyo programı için İstanbul'a gelirken Balıkesir'de geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Erdal Lafçı'yı kaybeden şarkıcı Gülçin Ergül sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla görenleri duygulandırdı. New York Times Square'de Spotify'ın dev reklam panosuda yer alan Gülçin Ergül, panonun fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak sevgilisine 'Bu bizim başarımız' diye seslendi.

Balıkesir'de geçirdikleri kazada evlenmeye hazırlandığı sevgilisi Roka Tekstil'in kurusucu olan 53 yaşındaki Erdal Şeyda Lafçı'yı kaybeden 35 yaşındaki şarkıcı Gülçin Ergül sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma düştüğü notla dikkat çekti. Ergül'ün o paylaşımı görenleri duygulandırdı.

Spotify'ın müzik sektöründe kadın eşitliğini güçlendirmek üzere hayata geçirdiği EQUAL Müzik Programı kapsamında şarkıcı Gülçin Ergül'ün fotoğrafı reklam panosunda yer aldı. Geçtiğimiz günlerde trafik kazasında sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı kaybeden Gülçin Ergül fotoğrafının yer aldığı billboardın fotoğrafını Instagram'dan paylaşarak altına şu notu düştü:


''Spotify’ın Equal listesinin kapağında yer aldığım ve bu billboard’da çıkacağımı duyduğun an çok gururlanmıştın... Aslında 14 Aralık’tan itibaren New York Times Meydanı’nda billboard’da yer alıyoruz. Bu bizim başarımız; senin başarın. Şimdi de bu başarımızı izliyor ve gülümsüyor olduğunu hayal ve temenni ediyorum. Seni sınırsızca seviyorum. 🙏 ''

 Gülçin Ergül'den hayatını kaybeden sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'ya: 'Seni sınırsızca seviyorum'

Türkiye'den pek çok kadın sanatçı EQUAL Global çalma listelerinde şarkılarıyla yer alırken, EQUAL Türkiye çalma listesi de her ay farklı kadın sanatçıların şarkılarını müzikseverlerle buluşturuyor. Aralık ayının EQUAL konuğu ise Hepsi grubunun eski solistlerinden müzisyen Gülçin Ergül oldu.

Gülçin Ergül'den hayatını kaybeden sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'ya: 'Seni sınırsızca seviyorum'

Nisan 2021'de hayata geçen Spotify EQUAL Müzik Programı'na bugüne kadar Melike Şahin, Kalben, Hadise, Sibel Can, Ajda Pekkan, Göksel, Nova Norda gibi müzik dünyasının güçlü kadın sesleri konuk oldu.

 

Gülçin Ergül'den hayatını kaybeden sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'ya: 'Seni sınırsızca seviyorum' ile ilgili etiketler Erdal Şeyda Lafçı gülçin ergül Spotify New York Times Square EQUAL Müzik
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.