Gülçin Ergül kazada kaybettiği Erdal Şeyda Lafçı'ya şarkı yazdığını söylerken gözyaşlarına boğuldu

Geçtiğimiz Aralık ayında Roka Tekstil'in kurusucu olan sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı ile birlikte geçirdiği trafik kazasında sevgilisini kaybeden 36 yaşındaki şarkıcı Gülçin Ergül, Cihangir'de görüntülendi. Kaza geçirdikleri araçtan mucizevi bir şekilde kurtulan Gülçin Ergül sevgilisi için şarkı yazdığını anlattı. Ergül konuşurken gözyaşlarına boğuldu.

Adını ilk olarak 11 yıl önce dağılan Hepsi müzik grubuyla duyuran Gülçin Ergül, önceki gün de Cihangir'de görüntülendi. Klip yönetmeni ile bir proje üzerine konuştuklarını söyleyen Ergül, “Erkek arkadaşıma ithafen bir şarkı yaptık. Benim hayatım müzikle geçiyor biliyorsunuz, kendimi en iyi bu şekilde ifade ediyorum. Duygularımı dönüştürdükçe bu beni rahatlatıyor ve acımı hafifletiyor, paylaşmak da çok güzel bir şey. Müziğe sarılarak hayatıma devam etmeye özen gösteriyorum. Buna gayret ediyorum. Şarkılar yapıyorum bol bol, bu şarkımız da kısa bir süre sonra çıkmak üzere, şimdi son hazırlıkları yapıyoruz. Şarkımın yaşanan olayla pek alakası yok. Benim duygularımla alakası var, ben duygularımı yansıttım, olayın detayları ile alakalı bir görsel yok” dedi.


SEVGİLİSİNDEN BAHSEDERKEN GÖZYAŞLARINI TUTAAMADI

Muhabirlerin “Gülçin Hanım kazadan sonra sizin için bu süreç nasıl geçiyor?” sorusu üzerine, “Kabullenmesi çok zor bir durum. Özellikle ilk dönemler. Kendime yeni yeni geliyorum. Böyle bir travmayı atlatabilmek, hem o arabanın içinden çıkabilmek büyük mucize. Hem büyük kaybım... Ağlamak istemiyorum çok özür diliyorum” diyerek gözyaşlarını tutamadı.

Gülçin Ergül kazada kaybettiği Erdal Şeyda Lafçı'ya şarkı yazdığını söylerken gözyaşlarına boğuldu

Gülçin Ergül kazada kaybettiği Erdal Şeyda Lafçı'ya şarkı yazdığını söylerken gözyaşlarına boğuldu - Resim : 2

Gülçin Ergül kazada kaybettiği Erdal Şeyda Lafçı'ya şarkı yazdığını söylerken gözyaşlarına boğuldu - Resim : 3

 

 

Gülçin Ergül kazada kaybettiği Erdal Şeyda Lafçı'ya şarkı yazdığını söylerken gözyaşlarına boğuldu ile ilgili etiketler gülçin ergül Erdal Şeyda Lafçı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.