Gülben Sonunda Kırmızı Oda'ya Gidiyor... Safiye Artık Masumlar Apartmanı'nda Yapayalnız!

Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben şoku yaşanıyor. Dizide ailenin en sessiz ve en göze batmayan karakterine hayat veren Merve Dizdar’ın Kırmızı Oda'nın yeni bölümünde konuk oyuncu olarak yer alması kafaların karışmasına neden oldu.

Geçtiğimiz sezon içerisinde de pek çok ismin konuk oyuncu olarak katıldığı Kırmızı Oda, yeni sezonda da bunu tekrardan yenileyecek gibi duruyor. Daha öncesinde Melisa Sözen, Burcu Biricik, Erkan Petekkaya ve Uğur Yücel gibi ünlü isimlerin konuk olarak katıldığı Kırmızı Oda dizisi bu davranışı ile izleyenlerden tam not almayı başarmıştı.

Hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile oldukça sevilen yapımlar arasında yer alan Kırmızı Oda’nın son konuğu ise Masumlar Apartmanı’nın sevilen karakteri Gülben’e hayat veren Merve Dizdar oldu. 2. sezonun ilk bölümünde Kırmızı Oda’da Gülben rüzgarı esti.

Gülben Sonunda Kırmızı Oda'ya Gidiyor... Safiye Artık Masumlar Apartmanı'nda Yapayalnız!

Masumlar Apartmanı ile Kırmızı Oda yazarı Gülseren Budayıcıoğlu, diziler arasında böyle bir etkileşimin olmasından dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi. Bunun yeni bir dönemin işareti olacağına inandığını belirten Budayıcıoğlu ilerleyen bölümlerde izleyicilerin bundan büyük zevk alacağını da dile getirdi.

Gülben Sonunda Kırmızı Oda'ya Gidiyor... Safiye Artık Masumlar Apartmanı'nda Yapayalnız! - Resim : 2

Son bölümde kısa bir sahnede yer alan Merve Dizdar bundan büyük bir zevk aldığını söyleyerek Kırmızı Oda dizisinde Gülben isminin geçmesinden dolayı mutlu olduğunu söyledi. Kırmızı Oda için kameralar karşısında poz vermeyi de ihmal etmeyen Dizdar izleyenlerden tam not aldı.

Gülben Sonunda Kırmızı Oda'ya Gidiyor... Safiye Artık Masumlar Apartmanı'nda Yapayalnız! ile ilgili etiketler masumlar apartmanı merve dizdar gülben
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.