Gülben Kırmızı Oda'ya Safiye'de Evlilik Yoluna Gidiyor! Masumlar Apartmanı'nda Duygusal Anlar

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Masumlar Apartmanı’nda Gülben krizi yaşanıyor. Salı akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Masumlar Apartmanı’nda Gülben karakterine hayat veren Merve Dizdar’ın kahraman mı yoksa kurban mı edileceği merak ediliyor.

Salı akşamlarının vazgeçilmezlerinden birisi haline gelen Masumlar Apartmanı’nda kartlar yeniden dağıtılıyor. Geçtiğimiz haftalar içerisinde başlayan Destan dizisi ile reytinglerde zirvede yer alan Masumlar Apartmanı, birinciliği bırakmadan yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Dizide Merve Dizdar’ın canlandırdığı Gülben karakteri bir merkez haline gelirken Han, Safiye ile Gülben kardeşlerin hikayesi izleyenler tarafından da yakından mercek altına alınıyor. Bir kez daha TV8 ekranlarında Doktor Hanım karakteriyle ünlenen Binnur Kaya’ya konuk olacak Merve Dizdar acaba dedirtiyor. Gülben’in Doktor Hanım ile olan görüşmesi de aslında önemli detaylardan biri olarak lanse ediliyor.

Gülben Kırmızı Oda'ya Safiye'de Evlilik Yoluna Gidiyor! Masumlar Apartmanı'nda Duygusal Anlar

Doktor Hanım, “Yeniden yazmak için adım atmazsan eğer, sen bu hikayenin kahramanı değil, kurbanı olursun…” derken Gülben de “Kurban olmayacağım” diyerek son kararını veriyor. Bir kurban değil kahraman olmak için yola çıkan Gülben, Esat’ın ailesinden saygı görmek için yeniden bir adım daha atıyor.

Büyük bir boşluğun içerisinde yer alan Safiye’nin imdadına da Naci yetişiyor. Doğru zamanın artık geldiğini düşünen Naci de Safiye’ye evlilik teklifinde bulunuyor. Masumlar Apartmanı’nda Safiye’nin evlilik yüzüğü dikkatlerden kaçmazken farklı duygularla yeni bölüm izleyenler tarafından oldukça merak ediliyor.

Gülben Kırmızı Oda'ya Safiye'de Evlilik Yoluna Gidiyor! Masumlar Apartmanı'nda Duygusal Anlar ile ilgili etiketler masumlar apartmanı safiye gülben
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.