Gülben Ergen'in yeni sevgilisi avukat çıktı! İsmini gizli tutuyor çünkü...

Daha önce 2 evlilik yapan ve özel hayatını gözlerden uzakta tutan 3 çocuk annesi, şarkıcı Gülben Ergen'in aşk yaşamaya başladığı isim ortaya çıktı. Son olarak müzisyen Emre Irmak ile birliktelik yaşayan Gülben Ergen'in yeni sevgilisi avukat çıktı.

2014–2016 yılları arasında Erhan Çelik, 2004–2012 yılları arasında Mustafa Erdoğan ile evli olan 49 yaşındaki sanatçı Gülben Ergen, bu sefer gönlünü avukat bir isme kaptırdı. 2.Sayfa'nın haberine göre; Gülben Ergen ile aşk yaşamaya başlayan avukat, her konsere giderek sevgilisine destek veriyor.


2016 yılında Erhan Çelik ile boşanan şarkıcı Gülben Ergen, bir süre müzisyen Emre Irmak ile aşk yaşadı. Özel hayatını basından uzak tutan Ergen, şimdilerde yeni bir ilişkiye yelken açtı. TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının haberine göre, Emre Irmak'tan sessiz sedasız ayrılan Gülben Ergen, gönlünü bir avukata kaptırdı.


Gülben Ergen'in yeni sevgilisi avukat çıktı! İsmini gizli tutuyor çünkü...

 

AŞK HAYATIYLA GÜNDEME GELMEMEK İÇİN ADINI GİZLİ TUTUYOR


Ergen ile aşk yaşamaya başlayan avukat, her konsere giderek ünlü isme destek oluyor. Sevgilisini yalnız bırakmayan avukat, şimdilik adını basından gizli tutuyor. Bunun nedeni ise avukatın aldığı büyük davalardan dolayı gündeme gelmek istememesi.

 

 

Gülben Ergen'in yeni sevgilisi avukat çıktı! İsmini gizli tutuyor çünkü... ile ilgili etiketler Gülben Ergen
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.