Gülben Ergen'in Ümitcan Uygun isyanı!

Ankara'da Aleyna Çakır ölümüyle ilgili hakkında soruşturma yürütülen Ümitcan Uygun, 'uyuşturucu kullanımını özendirmek' suçundan tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edildi. Çıkan haberlerin ardından ünlü şarkıcı Gülben Ergen sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla tepkisini gösterdi.

Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen’in, geçen yıl 3 Haziran’da Keçiören’deki evinde ölü bulunmasıyla ilgili soruşturmada, sevgilisi olduğu belirtilen Ümitcan Uygun gözaltına alınıp, serbest bırakılmıştı. Uygun daha sonra 'uyuşturucu kullanımını özendirmek' suçundan tutuklanmıştı. Uygun'un tahliye edildiği haberi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Ümitcan Uygun'un tahliye edilmesine bir tepki de Gülben Ergen'den geldi.

Gülben Ergen'in Ümitcan Uygun isyanı!

"SIRITA SIRITA ARAMIZDA DOLANIYOR"

Ergen, "Aleyna’yı döve döve bayılttıktan sonra canlı yayın açan ve Aleyna’nın otopsi raporunda cinsel saldırı ve boğma delilleri bulunan Ümitcan Uygun tahliye edildi. Çocuklara cinsel tacizde delil ve şahit arıyoruz! Aleyna'nın delilli katili sırıta sırıta aramızda dolaşıyor" diyerek isyan etti.

 

 

 

Gülben Ergen'in Ümitcan Uygun isyanı! ile ilgili etiketler Gülben Ergen ümitcan uygun aleyna çakır
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.