Gülben Ergen’in tıp dünyasını alt üst eden yanıtı!

Şarkıcı Gülben Ergen’in Şubat ayında katıldığı bir programda “Gözünüz ağrıyınca göz doktoruna gidersiniz, kalbiniz ağrıyınca da ruh doktoruna gidersiniz” sözleri sosyal medyada tekrardan gündeme geldi. Ergen’in söz konusu videosunu, doktorlar da sosyal medya hesabından paylaşmaya başladı.

17 Şubat tarihinde BloombergHT'de 'Aslı Şafak ile İşin Aslı' programında ünlü sanatçı Gülben Ergen'in yaptığı açıklamalar yeniden gündeme geldi.

Sosyal medyaya yayılan görüntülerde Ergen, "Dişiniz ağrıyınca diş doktoruna, gözünüz ağrıyınca göz doktoruna gidersiniz... Kalbiniz ağrıyınca da ruh doktoruna gidersiniz... Ya da ayağınızda, dizinizde, kemiklerinizde bir sorun varsa ortodontiste gidersiniz" ifadelerini kullandı.

Söz konusu videoyu doktorlar, kişisel hesaplarından paylaşmaya başladı.

Gülben Ergen’in tıp dünyasını alt üst eden yanıtı!

Gülben Ergen’in tıp dünyasını alt üst eden yanıtı! - Resim : 2Gülben Ergen’in tıp dünyasını alt üst eden yanıtı! - Resim : 3 

Gülben Ergen’in tıp dünyasını alt üst eden yanıtı! ile ilgili etiketler Gülben Ergen

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.