Gülben Ergen'in spor hocası ile olan görüntüleri ortaya çıktı...!!!

Gülben Ergen'in Mustafa Erdoğan'ı spor hocasıyla aldattığı görüntüler ortaya çıktı. Gülben Ergen'in ilk eşi Mustafa Erdoğan'ı aldatıp "Şahdamarım" diye mesajlar attığı kişinin spor hocası olduğu görüntülerle kanıtlandı.

Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Nihat Doğan'ın iddiasına göre Gülben Ergen'in Mustafa Erdoğan'ı aldattığı kişinin spor hocası olduğu söylenmişti. Bu sefer de görüntüler ortaya çıktı.

SPOR HOCASIYLA MEĞERSE ARABADA YAKALANMIŞ

Gülben Ergen'in Show TV'de yayınlanan Seda ve Uğur'la programına bağlanıp "Kimseyi aldatmadım." demesi herkeste şok etkisi yaratmıştı. Söylemezsem Olmaz programı da Ergen'in bu sözlerine ithafen, "Mustafa Erdoğan'ı aldattığın görüntüleri veriyoruz." diyerek ünlü şarkıcının spor hocasıyla arabada çekilmiş görüntülerini gösterdi.

gA1

GÜLBEN REKLAM PROJESİNDEN DE OLMUŞ

Yine Söylemezsem Olmaz ekibinin iddiasıne göre Gülben Ergen, 3 yıldır reklam yüzü olduğu markadan da alındı.

"ÇOCUKLARIMIN BABASINI ZOR TUTTUM" DEMİŞTİ

Gülben Ergen, geçtiğimiz günlerde telefonla bağlandığı canlı yayında Erhan Çelik'in çocuklarının fotoğrafını paylaşmasıyla ilgili Mustafa Erdoğan'ı kasdederek "Çocuklarımın babasını zor tuttum" şeklinde bir ifade kullanmıştı.

SERKAN SAKALLIOĞLU İLE AŞK MI YAŞADI?

Gülben Ergen'in spor hocası Serkan Sakallıoğlu kimdir, evli mi? Gülben Ergen'in Tolga Duğles ile aşk yaşadığı haberinin hemen ortaya çıkmasından sonra iddaların ardı arkası kesilmedi. Bugün Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında Nihat Doğan şok eden açıklamada bulundu. Gülben Ergen'in spor hocası Serkan Sakallıoğlu kimdir? Gülben Ergen hakkında son zamanlarda çıkan yasak aşk haberlerinden hemen sonra olaylar çorap söküğü gibi gelmeye başladı. İzmirli bir iş adamı ile yaşadığı aşk ile gündem oluşturmuş ardından bu aşkın görüntüleri de ortaya çıkınca Erhan Çelik 'de sessiz kalmamıştı.Bugün gündeme bomba gibi düşen isim oldu Serkan Sakallıoğlu. Henüz iki tarafta açıklama yapmadı ama Gülben Ergen ilk kez canlı yayına çıkıp hakkındaki iddialara cevap verecek bakalım spor hocası ile ilgili nasıl bir açıklama yapacak.Gülben Ergen'in spor hocası Serkan Sakallıoğlu kimdir? Serkan Sakallıoğlu 'nun instagram hesabına sosyal medyadan ulaşmak kolay olacaktır. Gülben Ergen spor hocası ile yasak aşk mı yaşadı? Gülben Ergen hakkında bugün şok bir iddia gündeme geldi. Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında yorumcu koltuğunda oturan Nihat Doğan kimsenin dile getirmediği bir olayı anlattı. Gülben Ergen'in Mustafa Erdoğan ile evli iken o dönemin ünlü bir spor hocası ile aşk yaşadığını söylerken 'Şahdamarım'ı Erhan Çelik'e değil o spor hocasına söylediğini iddia etti. Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında yorumcu koltuğunda oturan Nihat Doğan dün Gülben Ergen 'in otopark görüntülerini medyaya sızdırmasından hemen sonra konu masaya geldi ve konunun farklı bir yöne çekildiğini söyledi. Nihat Doğan bir şey açıklayacağım ve bu konu ile ilgili ne Gülben Ergen ne de Erhan Çelik yalanlama yapamaz çünkü ikisinin çok yakından tanıdığı bir isim söyledi. Nihat Doğan ' Mustafa Erdoğan ile evli iken Gülben Ergen o Şahdamarım mesajını Erhan Çelik'e değil spor hocasına söylemiş. Yani anlayacağınız Gülben Ergen Mustafa Erdoğan ile evli iken Erhan Çelik ile değil o dönem spor hocalığı yapan başka biri ile birlikteydi' diye açıklama yaparak gündeme bomba gibi bir iddia daha ortaya attı.

gA2

SERKAN SAKALLIOĞLU KİMDİR?

16 Mart 2012 tarihinde ortaya çıktı. Can Tanrıyar 'ın oğlu Oğulcan Tanrıyar, Gülben Ergen'in sevgilisinin spor hocası Serkan Sakallıoğlu olduğunu açıklamıştı o günlerde. Konuyla ilgili bir köşe yazısı yazan Tanrıyar'ın iddialarını Gazeteci Tayyar Işıksaçan da Beyaz TV'deki programı Beyaz Manşet'te gündeme getirmişti. Gülben Ergen'in cep telefonuyla mesaj çekerken yakayı ele verdiği görüntüler magazin dünyasında konuşulmuştu.. Görüntüleri çeken Kırmızı Halı programının yapımcısı Oğulcan Tanrıyar, Ergen'in yazıştığı ve gerçek hayattaki gizli aşkının daha önce 'şoförüm' dediği spor hocası Serkan Sakallıoğlu olduğunu açıklamıştı. Uçankuş'ta olayın perde arkasını anlatan Oğulcan Tanrıyar, ekiplerinin aylar önce Gülben Ergen ile Serkan Sakallıoğlu'nu yakaladığını ancak babası Can Tanrıyar'ın bu görüntülerin yayınlanmasına engel olduğunu iddia etmişti. Oğulcan Tanrıyar, 'Dün gece hiç uyumadım. Çünkü Gülben Ergen'in avukatının TV'deki konuşmaları resmen tahrik etti beni' diyerek ünlü sanatçının 'Şahdamarım' diye mesajlaştığı Serkan Sakallıoğlu'nun adını deşifre etmişti.

Gülben Ergen'in spor hocası ile olan görüntüleri ortaya çıktı...!!! ile ilgili etiketler gülbensporhocası gülbenergen gülbenergenmustafaerdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.