Gülben Ergen'in panik anları...

Şarkıcı Gülben Ergen önceki gün Rumelihisarı'nda sevgilisi Emre Irmak ile görüntülendi.

Gülben Ergen ile 10 aydır aşk yaşadığı müzisyen Emre Irmak, Rumelihisarı’ndaki bir balık lokantasında yemek yedi. Habercilerin çıkışta kendisini beklediğini öğrenen Gülben Ergen, Emre Irmak’a “Magazin zamanı. İstersen sen önden git, ben gelirim” dedi. Emre

Emre Irmak kabul etmeyince Gülben Ergen koşar adım çıktı.

Gülben Ergen'in panik anları...

EMRE IRMAK KİMDİR?

Emre Irmak 27 Mayıs 1977'de İstanbul'da doğdu. Babası da müzisyen olan Emre Irmak henüz 5 yaşındayken klasik piyano dersleri almaya başladı.

İlk solo konserini 7 yaşında Galatasaray Lisesi'nde verdi. 10 yaşında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı sınavlarını kazanarak klasik müzik eğitimine başladı.

İlk reklam cingıllarını 14 yaşında bir sigorta kuruluşu, 15 yaşında Radio Blue için besteleyen Emre Irmak erken yaşta başladığı müzik kariyerini konservatuar eğitimini yarıda bırakarak pop müzik alanında sürdürmeye karar verdi. Zuhal Olcay ve Kenan Doğulu ile konser çalışmaları yaptı.

İlk bestelerini ve düzenlemelerini Sezen Aksu, Ajda Pekkan Şehrazat, Mustafa Sandal, Nilüfer gibi sanatçılarla yaptı. 1996 yılında Mehmet Ali Birand ile tanışan Emre Irmak Mehmet Ali Birand, Can Dündar, Cüneyt Özdemir, Serdar Akinan, Bülent Çaplı gibi duayenlerle onlarca belgesel filminin müziklerini yaptı.

Gülben Ergen'in panik anları... ile ilgili etiketler Gülben Ergen Emre Irmak Rumeli Hisarı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.