Gülben Ergen’in Erhan Çelik’i aldattığı iddiası ilk kez resmi kayıtlara geçti

İzzet Çapa

İzzet Çapa

"Yılanın sevmediği ot, yuvasının önünde biter" derdi rahmetli babaannem. Magazin dünyasında son zamanlarda ne yılandan geçiliyor, ne de pırt diye burnumuzun dibinde bitiveren ayrık otlarından...

Gülben Ergen - Erhan Çelik ve magazinin bol makyajlı kıymeti kendinden menkul ilişki uzmanı, dünün şarkıcısı, ekranın her dem taze sunucusu arasında gün geçtikçe seviyesi düşen polemiklere ne kadar girmemeye çalışıyorum. Ve fakat haber bir şekilde gelip beni buluyor!

E ne yapalım, demirden korksak trene binmezdik!

Ucundan, köşesinden gazetecilik virüsü bulaşınca insanın damarlarına ne yaparsanız yapın uzak duramıyorsunuz. Haber bir şekilde kucağınıza düşünce kaçamıyorsunuz.

Biliyorsunuz, geçtiğimiz günlerde Ergen'in cep telefonuna hakaret ve tehdit mesajları attığı belirlenen iki kişinin Çelik'le bağlantısı olduğu iddia edilen haberler yayınlandı. Hemen ardından da konuyla ilgili şüpheli sıfatıyla ifade vermek için savcılığa çağrıldı!

Erhan Çelik bu ifade sırasında eski eşi Gülben Ergen tarafından aldatıldığı iddiasını ilk kez resmi makamlar önünde de dile getirdi.

Kendisine isnad edilen suçları reddeden ünlü haberci, hiçbir şekilde eski eşini tehdit etmediğini ve kimseyi de azmettirip yönlendirmediğini beyan etmiş o ifadesinde!

ERHAN ÇELİK: “ALDATILMIŞ BİR ERKEK OLMANIN BANA VERDİĞİ ZARARI DÜŞÜNEREK…”

Uzatmayalım efendim, işte buyurun Erhan Çelik'in İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcılığı'na verdiği son ifadenin detayları...

“Müşteki benim resmi nikahlı eşimdi. Beni aldattığını öğrenmemin üzerine kendisini terk ettim, boşanma davası açtım. Gazeteci kimliğim, erkeklik onurum ve dünya görüşüm nedeniyle aldatılmış bir erkek olmanın bana manevi yönden ciddi anlamda zarar vereceğini düşünerek bu olayı kimseyle paylaşmadım. Kişiliğimin ve çocuklarımın da zarar görmemesi için müşteki ile hiçbir şekilde irtibat kurmadım!"

Bakalım şimdi Gülben Ergen cephesinden nasıl bir hamle gelecek? Kusuruma bakmasınlar ama kızsak da tenis maçı seyreder gibi izliyoruz bu atışmaları...

unnamed1

unnamed2_1

Diğer Yazıları